ANAFura lui de fisc..!


Am afirmat si argumentat de mai multe ori, ca statul de drept si actul de justitie sunt falsificate grosolan de catre mafia transpartinica nationala (PSD+PNL+PC+UNPR+UDMR+transfugii de sub pulpana lui Tariceanu), cu ajutorul lacheilor plantati in toate, in ABSOLUT toate institutiile statului roman, si ca acesti slugoi ai mafiotilor sfideaza legea desi tocmai ei trebuie s-o apere, s-o respecte, s-o aplice..!
De cel putin 3 ani tot repet (exemplificand de fiecare data), ca desi unii mafioti sunt condamnati pentru infractiuni in baza unui probatoriu care dovedeste ca si-au facut averile prin jafuri bugetare prejudiciind statul roman cu sume de ordinul zecilor de milioane de euro, majoritatea acestor mafioti condamnati raman totusi cu averile neatinse, cel mult poate doar sechestrate pentru o bucata de timp, dar in niciun caz confiscate macar in cuantumul prejudiciilor produse statului roman, iar dupa putina puscarie in conditii de hotel de 3 stele, acesti netrebnici se pot intoarce la o viata de huzur, cheltuind fara probleme banii jefuiti de la stat, adica bani jefuiti tuturor contribuabililor..!

Prima care mi-a dat dreptate (prectic confirmand  cele spuse de mine) a fost..d-na Codruta Kovesi, care, in septembrie anul trecut isi exprima si dumneaei..”surprinderea” vis-a-vis de lentoarea cu cate..zmeii ANAF-lui, (adica voinicii care-si bombau piepturile atunci cand ne anuntau ca au mai dat gata o batranica evazionista vanzatoare de leustean) recupereaza prejudiiciile aduse statului, prin confiscarea sutelor de milioane de euro furati acestuia de catre mafioti : „Nu DNA este institutia care trebuie sa confiste efectiv banii. Noi, atunci când facem o investigatie, obligatia noastra este sa identificam banii si bunurile, dupa care sa le sechestram. Practic, le punem într-o tava, dupa care oferim tava ANAF-ului, Ministerului Finantelor, atunci când hotarârea judecatoreasca ramâne definitiva, iar ANAF-ul trebuie sa execute efectiv aceste hotarâri de condamnare. Am semnalat la începutul anului ca, doar în dosarele DNA, suma care trebuie confiscata efectiv de stat este de 310 milioane de euro. (…) Aceasta suma ar putea duce la dublarea salariilor medicilor daca ea ar fi recuperata efectiv. Noi, ca procurori, am indisponibilizat bunurile si valorile, ei trebuie doar sa le execute. Nu s-a întâmplat nimic în aceste opt luni si ma întreb daca procedura care se aplica persoanelor fizice care nu-si platesc taxele sau impozitele nu poate fi aplicata si acestor persoane condamnate definitiv” (Codruta Kovesi pentru Digi 24)

Ei bine, slugoii plantati de catre mafioti la ANAF vor face si ei bulau cat de curand. DNA a inceput o ancheta penala si in privinta lor, in privinta acestor lachei care le..conservau averile lui de-alde Voiculescu si multi, multi alti mafioti PSD-isti, PNL-isti, UNPR-isti, UDMR-isti, etc.
Ca sa intelegeti pana unde au mers mafiotii si slugoii lor cu falsificarea statului de drept si a actului de justitie, aflati ca nemernicii ANAF-ului, carora le platiti salarii de lux ca s-o faca pe paznicii averilor ilicicite ale mafiotilor, au devenit recent si..avocatii acestora, depund o contestatie la Curtea de Apel Bucuresti , Sectia a II-a Penala, contestatie în care ANAF, prin Administratia Finantelor Publice Sector 1 Bucuresti a formulat CONTESTATIE la executarea sentintei de condamnare în dosarul ICA..!
Instanta a respins contestatia. Deocamdata.

In incheiere tin sa le spun celor ce nu stiu, urmatoarele: intr-un stat de drept, atunci cand actul de justitie are ca finalitate (a unui proces penal in care s-a probat un prejudiciu produs statului) o sentinta punitiva definitiva, obligatorie si aplicabila imediat, e urmata imediat (in ordinea citirii) de o sentinta reparatorie (recuperatorie), si ea tot definitiva, obligatorie si aplicabila imediat..! APLICABILA IMEDIAT, intelegeti..? Contestatii, reclamatii, etc..dupa.

(Vanatorul/d.c.)

Reclame

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s