Ascultarea Nationala


Ascultarea ”colaterala” a telefoanelor, falsificarea inregistrarilor (a probelor in general) si arestarea preventiva doar pe baza delatiunilor, toate aduc cu metodologia juridica a..Gestapoului. Multi dintre cei ”prinsi cu mâța-n sac” sunt dispusi sa declare dupa..dictarea procurorului, numai sa scape cu averea neatinsa si sa nu fie arestati..! De aceea ”marețele” dosare de coruptie instrumentate in ultimi ani de gasca de subalaterni de tip randași a lui Codea si-aa Luluței (Negulescu-Portocala Zdreanta e.. prototip si totodata ..mostra de astfel de subalterni) sunt ”desfiintate” in instante sau intra in prescrierea faptelor (pana gasesc ei probe materiale irefutabile cu care sa se prezinte in fata judecatorilor).
In plus, SUNTEM MARTORII (SI VICTIMELE) UNUI FALS MEDIATIC bine ”instrumentat si orchestrat”..! Pe de-o parte se vorbeste de extraordinarele rezultate obtinute impotriva coruptiei de catre ”eroii” Coldea si Luluța, iar in realitate numarul marilor corupti scapati de puscarie, precum si valoarea prejudicilor ramase nerecuperate sunt in crestere..!
Oricum, falsul care ne-a invrăjbit (”Romania=stat de drept functional bazat pe un act de justitie corect, strict legal si constitutional) nu va mai dura mult timp..! Deja buboiul s-a spart, omerta nu mai functioneaza cum trebuie, si aflam zilnic despre manariile juridice, protocoale secrete si implicarile in lovituri politico-mafiote a unora de alde Coldea sau Luluța, credibilitatea in aplicarea corecta a metodologiei juridice de catre procurori, si in general credibilitatea actului de justitie, fiind in prabusire libera..!

In Romania, statul de drept n-a existat niciodata, nici macar o secunda..! La fel cum  n-a existat nici independenta  justitiei si nici un corp de magistrati absolut integru, neutru politic, incoruptibil.

(Vanatorul/d.c.)

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s