Bilanț propagandistic 2018


Iata ca a trecut si Craciunul, se apropie Revelionul 2019 si tara n-a fost lovita de Apocalipsa adusa pe capul romanilor de guvernarea mafiotilor pesedisti, Apocalipsa pe care scribii si vorbetii celeilalte mafii (sereist-limberal-iohannista) o anunta zilnic, de vreo doi ani numai:))
Iata ca Romania si romanii, contrar..profetiilor cataclismice ale propagandistilor iohanisto-sereisto-securistici, au petrecut Craciunul ”bien mersi”, n-a murit nimeni de foame sau de..sete, de dorul lui Luluța sau al lui Coldea, de grija IQ-lui lui Viorica Dancila sau de rusinea traita din cauza greselilor ei de exprimare:)
Daca te intrebi de ce propagandististii astia sereisto-securitico-iohannisti au tinut-o tot anul numai in istericale cataclismice anti-pesediste (unele dintre ele de-a dreptul naziste prin instigarea la violente si rasturnarea prin forta ”fasciilor” stradale a ordinii de drept in stat), neoferind in schimb nicio clipa o alta alternativa (constructiva, fezabila, fiabila, etc) la guvernarea mafiotilor pesedisti, raspunsul e : nu au alternativa si nici nu-i duce mintea pe ei si pe ”sponsorii” lor sa incerce macar ..sa inventeze una, cat de cat credibila..!
Asa ca au ajuns rusinea propagandei mondiale din toate timpurile, pentru ca, practic, isterizatilor astia de gargaragii iohanisto-sereisto-limberali nu le-a iesit niciuna din ..profetiile cataclismice anti-pesediste..!
Mafiotii PSD continua sa guverneze, sa legifereze si sa le arunce coji de seminte in cap lui Iohannis si mafiotilor liberali si din SRI, Parchete si Tribunale (mafioti in roba de magistrati care i-au clasat gainarului imobiliar dosarele si l-au plantat la Cotroceni ca sa ”le tina spatele” si sa le acopere abuzurile si mânariile cu care au falsificat statul de drept si actul de justitie) , mafiotul Dragnea, multumita ”aripei” pesediste a mafiei din SRI , Parchete si Tribunale, n-a intrat nici anul asta in bulau si e mai puternic ca niciodata, ”dizidentele” din interiorul boschetului cu 3 trandafiri si motiunile de cenzura a caror reusite erau date ca certe de catre guristii propagandei mafiei iohannist-sereist-limberale au fost mai degraba..lectii despre ”cum se poate umple de penibil o opozitie si randasii ei mediatici”, economia n-a colapsat , România e inca stat membru UE si NATO, etc.
Cert este ca multi dintre iobagii mediatici iohanisto-sereisto-limberali (cu sau fara vipusca la izmene) au ajuns sa nu mai fie ”luati in serios” nici macar de catre ”publicul lor cel mai fidel”, babuinizatii coldisto-luluțani cu IQ-ul apropiat de temperatura de inghet a apei (in grade Celsius), iar pe langa asta, clovnii care-si zic USR, cocalarii si pitipoancele care-si zic PNL precum si Fuhrerul lor suprem Klaunus Nibelungu Nuclear, toti niste smenari, circari si gainari carora acesti randasi mediatici le fac jocurile cu gargaristica lor anti-pesedista apocaliptica, au ajuns si ei de rasul lumii.. Cu asemenea ”formatori de opinie” si cu asemenea ”opozitie” , nu cred ca va mira pe nimeni daca mafia PSD ”va face legea” in Romania inca 2-3 legislaturi consecutive.

Sigur ca va veni si vremea cand ii vom alunga pe mafiotii pesedisti de la butoanele guvernarii si legiferarii..! Am mai facut-o si o vom face din nou chiar cu armele cu care se lauda ei acum ca au castigat in mod democratic si constitutional puterea : Alegerile si Voturile..!
Vor fi multe de ..reparat dupa guvernarea mafiotilor pesedisti..! Cine o va face..? Ar trebui sa va intrebati inca de pe-acum pe cine puneti in locul mafiotilor pesedisti.. Pe cei penelisti, cu care Dragnea &Co. au fost de doua ori in cardasie la jafuri si devalizari pe timpul guvernarilor Tariceanu-Nastase si Ponta-Antonescu (sigur va mai amintiti cum in 2009 cele 2 mafii vi-l propuneau premier marioneta pe Iohannis – la acea vreme un fel de Viorica Dancila in varianta masculina, sau cum se milogea Iohannis de Ponta sa-l faca si pe el un pic ce vice prim-ministru si ministru la Interne in ultimul guvern USL)..?
Aveti politicieni care sa va reprezinte, ati indentificat politicieni curati, care sa corespunda cerintelor voastre morale si educationale, atunci cand vor trebui sa legifereze si sa guverneze in numele vostru..?
Si pana atunci ce faceti..?
Va omorati intre voi pesedistii cu anti-pesedistii ”punand botul” la manipulari si instigari criminale, facand astfel jocurile mizerabile ale celor doua mafii nationale (PSD si PNL) si ale conducatorilor ei netrebnici, mafioti si escroci imobiliari imbogatiti din postura de eterni simbriași ai statului si care-si disputa de fapt puterea si banul public pentru ei, doar pentru ei, si asta pentru ca voi, romanii simpli si cinstiti, n-ati fost, nu sunteti si nici nu veti fi vreodata in ochii si calculele lor meschine nimic altceva decat ”masa de manevra” sau cifre in sondaje ..?

(Vanatorul/d.c.)

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s