Coloanele..nevertebratelor din politica damboviteana


La comanda sau nu, ziarele iar au trecut cu vederea un fapt mai mult decat relevant, adica DEMONSTRATIV, pentru relatiile mafiote transpartinice ce cangreneaza statul de drept, practic falsificandu-l in mod grosolan.

Ultimul comunicat DNA o spunea foarte clar: atat Gabriel Oprea cat si Tiberiu Nitu (ambii aflati intr-o cardasie evidenta si veti vedea si de ce), au incalcat legea. Un Ministru de Interne si un Procuror General, ambii aflati in functie la data respectiva, au incalcat legea, desi tot legea si, in plus, juramantul pe care l-au depus la investirea lor in functii, ii obliga sa apere legea si sa vegheze la respectarea ei. Si, atentie mare, faptele investigate s-au petrecut in perioada in care seful Politiei Romane era..actualul ministru de Interne, plagiatorul Petre Toba, de dragul caruia colegul sau de Guvern(ministrul educatiei..Curaj) a desfiintat comisia de etica ce trebuia sa constate plagiatul, uitand insa sa mai numeasca o alta..!

Cu alte cuvinte, cei doi colegi de coalitie politica mafiota (PSD+UNPR), aflati si intr-o evidenta cardasie infractionala prin faptul ca Oprea ii trimitea ilegal lui Nitu coloane oficiale iar Nitu inchidea ochii la toate potlogariile lui Oprea, pur si simplu sfidau legislatia pe care tocmai ei trebuiau sa o apere, s-o respecte, s-o aplice..!
Ce demonstraza asta..? Demonstreaza ceea ce am afirmat si argumentat de mai multe ori.. Statul de drept si actul de justitie sunt falsificate grosolan de catre cele doua mafii nationale (PSD si PNL), cu ajutorul lacheilor plantati in toate, in absolut toate institutiile statului roman.
Sa ne oprim un pic la Tiberiu Nitu. A fost plantat de catre PSD in functia de Procuror General, cu urmatoarea misiune in 4 puncte:
a) sa-l scape pe Victor Ponta de raspundere penala pentru furt intelectual (plagiat), dandu-i un NUP;
b) sa ”acopere” sau sa tergiverseze anchetele in care erau implicati mafioti notorii ai PSD, pana la termene de prescriptie;
c) sa ingroape definitiv dosarele Revolutiei si Mineriadei (sfidand astfel deciziile CEDO), dosare in care erau implicati o multime de lideri PSD;
d) sa incerce sa-l bage in puscarie pe Basescu, indiferent cat de ridicole sunt dosarele pe care i le fabrica pe banda rulanta, sau macar sa-l sperie si sa-i inchida gura astfel.
Deocamdata i-a reusit numai punctele „a” si „c” (NUP-ul pentru plagiat, care l-a scapat pe Ponta de raspundere penala si ingroparea dosarelor Revolutiei si Mineriadei). Spun „deocamdata”, pentru ca in etapa in care se afla azi Justitia romana, nimic nu-i batut in cuie.
La puctele „b” si „d” nu prea i-a iesit pasienta; multe dintre dosarele baronilor PSD au fost cerute si obtinute de la Parchetul general de catre DNA, iar Basescu se dovedeste in continuare ”greu de ucis” si cu atat mai putin de intimidat cu facaturi de dosare care smulg zambete pana si studentilor in anul I la drept.
Falsificarea statului de drept si a actului de justitie intr-o Romania aflata in prezent in metastaza cancerului coruptional reprezentat de hegemonicul dualism mafiot tanspartinic pesedist-liberal e relevata si de aplicarea discriminatorie a metodologiei juridice (functie de..carei gasti mafiote ii fac jocurile unii procurori de caz, cativa dintre acesti procurori ajungand si dupa gratii), dar si de urmatoarele ”bizarerii”:
– la aceleasi incadrari de articol de cod penal si la aceleasi valori ale prejudiciilor produse statului roman, unii mafioti primesc condamnari mici sau cu suspendare, altii condamnari mari si cu executare;
– unii suspecti sunt imediat bagati in arest preventiv (cu incalcarea tuturor drepturile civile), alti sunt anchetati si cate 9 ani in libertate, fara a primi macar un ”sub control judiciar”, asta desi activitate lor infractionala si pericolul pe care il reprezinta pentru desfasurarea unei anchete corecte (relatii mafiote cu judecatori, politicieni etc) sunt de notorietate, prezentate pe larg si periodic in mass media;
– desi unii mafioti sunt condamnat pentru infractiuni in baza unui probatoriu care dovedeste ca si-au facut averile prin jafuri bugetare prejudiciind statul roman cu sume de ordinul zecilor de milioane de euro, sentintele privesc doar privarea lor de libertate si foarte rar confiscarea averilor ilicite si restituirea catre statului roman a sumelor cu care a fost prejudiciat, uneori invocandu-se tot felul de..chichite legislative sau administrative niciodate eliminate din legislatie, dar toate in favoarea mafiotilor condamnati, care mafioti, dupa putina puscarie in conditii de hotel de 3 stele, se pot intoarce la o viata de huzur, cheltuind fara probleme banii jefuiti de la stat, adica bani jefuiti tuturor contribuabililor..!
Intr-un stat de drept, atunci cand actul de justitie are ca finalitate (a unui proces penal in care s-a probat un prejudiciu produs statului) o sentinta punitiva definitiva, obligatorie si aplicabila imediat, e urmata imediat (in ordinea citirii) de o sentinta reparatorie, si ea tot definitiva, obligatorie si aplicabila imediat..!

Ei bine, cu exceptia lui Basescu, niciunul dintre politicienii de top ai Romaniei nu a avut curajul sa semnaleze aceste ”difunctionalitati” prezente in actul de justitie. Iar asta spune un singur lucru-toti se stiu cu bube penale in cap, bube penale cu care s-au..capatuit (cu averi greu de justificat) in perioadele cand au guvernat, fie impreuna, fie separat.
Este si motivul pentru care mafiotii PSD si PNL se straduiesc sa falsifice statul de drept, plantand in fruntea unor ministere si institutii oameni precum Gabriel Oprea, Tiberiu Nitu, sau Petre Toba, oameni pusi sa incalce legea si sa se „acopere” unii pe altii, si nu s-o apere sau s-o aplice..!

S-ar putea sa va intrebati ”Bine, bine, dar presedintele tarii ce face..?”  O intrebare fireasca, in conditiile in care are si motive, are si obligatia constitutionala sa vegheze la buna functionare a institutiilor statului, iar in plus are si prerogativele, parghiile decizionale pentru a interveni acolo unde aceste ”derapaje”  pun sub semnul intrebarii funtionalitatea reala a statului de drept. Iar eu va intreb..care presedinte..? Va referiti la figurantul ala care citeste fituici anoste si nederanjante pentru nimeni..? La mazeta cotrocenista pentru care ”interese nationale” inseamna:

  • colaborationism docil cu cele doua mafii nationale (PSD si PNL) ;
  • cat mai multe excursii aiurite (pe banii contribuabililor), finalizate cu receptii costisitoare si nicidecum cu  vreun tratat sau acord, care sa aduca un cat de mic folos romanilor si Romaniei;
  • recuperarea celor doua case dobandite prin fals in declaratii, fals in incsrisuri sub semnatura privata si uz de fals, case pierdute in urma a doua decizii definitive ale instantelor judecatoresti, recuperare in scopul careia chiar el sfideaza actul de justitie folosindu-si functia si punand presiune pe sistemul juridic national, in scopul staramutarii si rejudecarii celor doua dosare la alte tribunale, tribunale de la care spera decizii..favorabile lui personal si in niciun caz credibilititatii de care ar trebui sa se bucure sitesmul juridic national, sistem care si-asa e subminat din interior de catre tot felul de mafioti in roba, dovada fiind numarul mare de procurori si judecatori ajunsi deja in puscarii sau ..pe cale.

 

(Vanatorul/d.c.)

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s