”Corectitudine Politica”


(Fratilor, de vreo cativa ani UE si pulifricii ei de birocrati incearca sa impuna intregii Europe ”valorile” si ”spiritualitatea” curentului socialist-intermationalist-neomarxist ”politically correct culture”, santajand, amenintand, pedepsind..! Dupa ce au incercat sa ne impuna ce sa mancam (reamintiți-va scandalul cu micii romanesti), cum sa taiem porcii sau gainile, cum sa ne ploconim ca niste sclavi in fata   lor, acum au pretentia sa ne oblige sa gandim si sa simtim cum vor ei, vis-a-vis de tot felul de aberatii pe care ei ni le ”baga pe gat” ca fiind ”nobile”, ”inaltatoare”, ”progresiste” ..! E prea mult..! Ajunge..! Acesti agenti ai neo-marxismului internationalist trebuie obligati sa coboare cu picioarele pe pamant, daca vrem ca UE sa continue sa existe..!)

”Corectitudine politica”..Doua cuvinte , care, separate, au sensuri ce se..anuleaza reciproc . Alaturate insa, au dobandit un singur sens, rost : sa justifice o multime de aberatii, o multime de apucaturi degenerate, si sa promoveze o tolarenta intr-ata de..excesiva,  incat devine irationala prin faptul ca pune in primejdie tocmai valorile pe care pretinde ca la apara..!
Ei bine, o gramada de ipocriti cu titluri academice care vor sa dea bine in ochii unei anumite ”elite” occidentale, plus netrebnicii scenei politice romanesti, lichele si mafioti grupati in gasti infractionale anti-nationale care-si spun ”partide”, sau aflati din fruntea unor institutii ale statului, in numele acestei ”corectitudini politice” ii indeamna pe romani la ura, ii indeamna sa-si sparga capetele unui-altora, ii indemna sa-si uite radacinile si sa-si renege traditiile, cugetul, simtirile, ii indeamna sa se dezica de normalitatea familiei in care s-au nascut si crescut, ii indeamna la pierderea identitatii nationale si imbratisarea unor idei, principii, ”valori” si apucaturi degenerate, in care nici macar cei care le promoveaza nu cred cu adevarat…!
In asemenea conditii, intr-un viitor nu prea indeapartat, singurele ”oaze” de simtire romaneasca, patriotism romanesc si romanism adevarat si nealterat de aberatiile ideologice si comportamentale ale acestui curent socialist-internationalist (globalism neo-marxist) denumit ”politically correct culture”, vor fi cele ale comunitatilor de români din Diaspora.

Sunt soț, tata si bunic..!
Am iubit patimas, din tot sufletul, femeia si sublimul ei desavarsit..! Cele mai minunate clipe si cele mai cumplite deznadejii langa ea le-am trait..!
Unei alte femei grozave (odihneasca-se in pace..!) ii datorez viata, supravetuirea, ideea de iubire si sacrificiu din iubire, si in general tot ce mi-a daruit odata cu alaptatul si multi ani inca dupa aceea, pana s-a ..stins..!
Eu nu ..falsez! Sunt, simt si gandesc ca un soț, tata si bunic..! Un familist in sensul consacrat al cuvantului..! Si ma mandresc nespus cu familia mea, asa..traditionala cum e ea..! A fost..rostul vietii mele de cand m-am nascut, si va fi rostul vietii mele pana voi muri..! Am primit viata intr-o famile ..traditionala, si voi lasa in urma mea viata tot intr-o familie traditionala.. ! Fie ca va place cuvantul asta, ”familia traditionala”, fie ca nu..!
Deci, sustin un punct de vedere strans legat de cugetul si simtirile mele proprii, REALE, NORMALE si MAJORITARE, apar  principiile in care am fost crescut si educat, si in care mi-am crescut si educat si copiii..! Nu am nici macar un singur motiv sa reneg ceea ce sunt, ceea ce simt si ceea ce gandesc, nu am niciun motiv sa-mi reneg aceste principii, simtiri sau convingerile legate de familie, si nu voi face niciodata jocurile altora, numai de dragul de a fi si eu considerat ”tolerant” si incadrat in curentul ”political correctness”..!
Voi fi eu insumi oricand, oriunde..!
Altminteri, sper ca heterosexualii, familisti in sensul consacrat al cuvantului, nu si-au pierdut inca dreptul de a-si sustine si ei punctele de vedere, la fel ca oricare cetatean..!

Stiu..lichelismul si ipocrizia ”ingroapa” Romania..! Tocmai de aceea, ii desfid pe toti acei lasi si ipocriti, care, pretextand influenta politicului sau a bisericii in convocarea si/sau organizarea referendumului, au ajuns sa-si renege propriile convingeri, propria educatie si propriile relatii familiale si simtiri hetero, si asta doar pentru a face pe plac gastilor de randasi mediatici si digitali ai unor mafioti din politica, doar pentru a sustine aberatiile LGBT-iste, in sensul ca acest referendum pentru redefinirea fara echivoc a familiei va fi, chipurile, o facatura a mafiei pesediste sau a BOR cand, in mod real si de toata lumea stiut, referendumul e convocat la solicitarea a peste 3 milioane de romani, de varste diferite, culori politice diferite, profesii diferite, atei sau de religii si credinte diferite, etc.
Slujind intereselor politicienilor meschini si propagandistilor LGBT-isti (care, pe ultima suta de metri mai lansasera o minciuna ordinara primita de la centru -”referendumul va fi fraudat”) slujiti dusmanilor (de afara si din tara), slujiti minciunii, lichelismului, degenerarii si perversiunilor morale (si nu numai morale..!), care, toate la un loc, au facut ca Romania sa ajunga ce-a ajuns azi, rusinea UE..!
Crezand ca inseamna ”integrare si emancipare europeana” insusirea moralei fals-umaniste si metehnele unor degenerati de-afara si din tara, Romania si romanii sunt pe cale sa-si pierda nu numai suveranitatea si demnitatea ci si identitatea nationala..!
Sa fim intelesi..! Aici nu-i vorba nici de politica, nici de biserica, si nici de vreo discriminare..! E vorba daca romanul mai poate fi el insusi, daca mai poate fi demn si suveran atunci cand i se cere sa se dezica de convingerile lui, de cugetul si simtirile lui..!

Vanatorul/d.c.

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s