Cum pune umarul ICCJ la falsificarea statului de drept..!


O sentinta data de catre unul sau mai multi judecatori integri si suverani, trebuie sa fie corecta si dreapta.
Corecta, adica strict in litera legii si a codului penal.
Dreapta, adica sa tina cont de gravitatea faptei si circumstantele in care s-a produs (daca este cazul, si de starea de sanatate a faptuitorului)
Este corecta aceasta sentinta definitiva data lui Dragnea..? Categoric, da..!
Este si dreapta acesta sentinta data lui Dragnea..?
Categoric..NU, pentru ca nu reflecta gravitatea faptei precum si circumstantele agravante in care s-a produs.
Dragnea n-a furat zarzavat de pe taraba.
Dragnea a incercat sa determine, sa influenteze rezultatul unui referendum national, scop in care a utilizat toate metodele avute la indemana , inclusiv cele ilegale.
Fapta lui nu numai ca este deosebit de grava in sine , dar ar fi putut avea rezultate cu mult mai grave daca scopul in care a fost infaptuita ar fi fost atins.
Ca sa nu mai spunem ca i-a indemnat si pe altii, sa faca acelasi lucru tot prin metode ilegale (voturi in fals in numele unor persoane care nu au participat la vot, vot multiplu, etc)
In concluzie, aceasta sentinta il..cocoloseste pe Dragnea..! Adica, ii trece cu vederea gravitatea faptei si circumstantele agravante precum si rezultatele pe care le-ar fi putut avea aceasta fapta, daca scopul ei ar fi fost atins.

Altminteri trebuie spus ca, prin cel putin 3 decizii..bizare, judecatorii de ICCJ au contribuit din plin la falsificarea statul de drept si deterioarare imaginii Romaniei..!
Prima si a doua au constat in spalarea ”la masa verde” de incompatibilitati a unui candidat la presidentie, candidat care mai avea pe rol si un proces pentru ecrocherie si frauda imobiliara, candidat care mai apoi sa devina presedinte al tarii si Rusine Nationala, inclusiv  prin faptul ca a abuzat de functie pentru a convinge aceeasi ICCJ sa decida redeschiderea si stramautarea de la un tribunal la altul a procesului de frauda imobiliara, proces ce fusese pierdut deja printr-o decizie definitiva.
A treia decizie bizara a ICCJ e chiar sentinta definitiva data lui Liviu Dragnea, sentinta care-i permite unui condamnat cu suspendare sa patroneze in continuare organizatia infractionala (PSD) impreuna cu care a si pus la cale fraudarea Referendumului din 2012..!

(Vanatorul/d.c.)

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s