Doua filme si un expert in tandreturi


Filmul 1: ”Astazi iar ne intalnim, / Porcul ca sa-l juganim”
Actiune: Taiatul porcului.
Protagonistul actiunii: Liviu Dragnea
Participanti: George Maior (seful SRI), Laura Codruța Kovesi (șefa DNA), Sebastian Ghița (deputat PSD), Victor Ponta (președinte PSD si premier în exercitiu), Gabriel Oprea (viceprim-ministru, președinte UNPR si ministrul Apararii), Vasile Dîncu (membru PSD).
Personal auxiliar: bucatari si  ospatari din brigada Logistica a SRI.
22 decembrie 2013, la vila SRI T14, locuinta de serviciu a generalului Florian Codea. Cheful fruntasilor Sistemului politico-juridico-sereisto-mafiot (mâncat, baut, glumit, pus tara la cale, facut lista cu cei care deranjeaza Sistemul si urmau sa fie ”decapați” in urmatoarea etapa de falsificare a statului de drept si de cosolidare a puterii acestor mafioti din fruntea unor institutii de stat), a tinut pana in jurul orei 15. Cu acesta ocazie Sfanta Luluța Imaculada Facatoarea de Dosare Minuni a mancat, a baut, a glumit, s-a ”alintat” cu toti mafiotii tovarasi de distractie, momentul maxim de tandrete fiind cel in care Liviu Dregnea, expertul respectivului grup de mafioti in casapitul, juganitul si pârlitul porcului, a servit-o pe Luluța cu cea mai frageda bucata de șoric proaspat pârlit. Mai trebuie spus ca la vremea respectiva Sfanta Luluța Imaculata Facatoare de Dosare Minuni era deja sefa institutiei care lupta c coruptilor si mafiotilor (DNA), iar Liviu Dragnea, impreuna  cu alt alt tovaras de sindrofii al Luluței, recte Sebastian Ghița, erau cat se poate de penali si de..trimisi în judecata..!

************************

Filmul 2: ” Tandrețe in ghips”
Protagonist: Liviu Dragnea.
Participanti: in mare, aceiasi ca la filmul ”Astazi iar ne intalnim,/ Porcul ca sa-l jugănim” Actiunea: Chef la ziua unui sef SRI.
Locatia: Vila K2 a SRI.
Cheful fruntasilor Sistemului politico-juridico-sereisto-mafiot (mâncat, baut, glumit, pus tara la cale, facut lista cu cei care urmau sa fie ”decapați” in urmatoarea etapa de falsificare a statului de drept si de consolidare a puterii acestor mafioti din fruntea unor institutii de stat). Cu acesta ocazie Sfanta Luluța Imaculada Facatoarea de Dosare Minuni a mancat, a baut, a glumit, s-a ”alintat” cu toti mafiotii tovarasi de distractie, momentul maxim de tandrete fiind cel in care Liviu Dragnea, expert in tandreturi de tot felul, ii mangaie Luluței mana-n ghips, gest urmat de cateva alintaturi din partea Luluței, alintaturi gen ”amenintari” șolticare cu respectivul membru superior. Mai trebuie spus ca la vremea respectiva Sfanta Luluța Imaculata Facatoare de Dosare Minuni era deja sefa institutiei care lupta  impotriva coruptilor si mafiotilor (DNA), iar Liviu Dragnea, impreuna cu  alt tovaras de sindrofii al Luluței, recte Sebastian Ghița, erau cat se poate penali si de de..trimiși în judecata..!

Ok. Cred ca pana aici v-ati..prins..! Acum insa vă veti intreba ”bine, bine, dar care-i ”schepsisul”, care-i legatura dintre acest grup conducator al Sistemului politico-juridico-sereisto-mafiot, grup format din sefii unor unor institutii si partide, si situatia dezastruoasa in care a ajuns in doar 3 ani sistemul juridic romanesc, increderea in actul de justite, statul de drept, imaginea, credibilitatea si respectabilitatea Romaniei in ochii celorlalte tari din UE..? Va spun imediat..

Ei bine, exact acesti sefi ai Statului Paralel, capii Sistemului politico-sereisto-juridico-mafiot, au hotarat la sindrofiile lor de la vilele Securitatii de rit nou (SRI) plantarea in 2014 la Cotroceni a unei marionete (figurant cu mintea inceata) si cocolosirea tovarasului lor de mancate si baute Liviu Dragnea pana cand acest expert in taiatul porcului si in tandreturi cu șoric pârlit si mâini in ghips, a ajuns cel mai puternic politician si nr. 1 in statul roman..!
Exista insa si o alta intrebare: CÂT  si PÂNA CÂND le va fi Liviu Dragnea recunoscator celor care l-au cocolosit pana a ajuns cel mai puternic politician roman si nr. 1 in stat..?

(Vanatorul/d.c.)

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s