Eroul..neputințelor prezidențiale


Gargaristica stupida a celor mai penibili scribi si vorbeti propagandisti , dar si a celor mai ”rangă” randași din Universul cunoscut, ”All the President’s Men” (toti oamenii presedintelui) proclama de vreo 2 ani si ceva cu tupeu de carutași papuași , ca acesta, maretul Klauis Iohannis, adica presedintele tarii si nr.1 in stat, n-are nicio putere constitutionala cu care sa se opuna tavalugului mafiei PSD si, deci, nicio responsabilitate legata de ceea ce se intampla cu statul roman in ultimii 3 ani, adica EXACT in timpul mandatului sau de presedinte al tarii si ”Sef al Statului”. In ultimii 3 ani cine a numit premierii..? Cine a promulgat legile..? Cine a ”inchis ochii” la mânariile din parlament, economie si justitie, si a disparut din peisaj exact atunci cand era nevoie de un glas ferm si suveran care sa taxeze derapajele guvernantilor si parlamentarilor pesedisti..?

Cocolosim o nulitate politica care doarme pe ea la cel mai inalt nivel de putere si reprezentativitate (trecandu-i cu vedere ”absenteismul” la datorie , blatul, sau non-combatul), iar apoi ne lamentam ipocriti ca mafiotii pesedisti fac ce vor cu tara si ca am ajuns sa ne arate UE cu degetul..! Jenant..! Daca chiar crede cineva ca responsabilitatea pentru ce se intampla in tara asta o poarta doar mafia PSD, atunci sa aiba curajul si sa spuna deschis: ”Iohannis e o nulitate politica cu N mare, iar in tara asta nu mai sunt politicieni capabili sa se opuna tavalugului mafiot al boschetului cu 3 trandafiri. Asa ca-l platitim degeaba pe cel care ocupa acum cea mai inalta functie in statul roman ca s-o faca, deoarece cam doarme pe el, sau e procupat mai mult de imaginea genunchilor jumatatii conjugale in tabloide, sau de excursii, sau de pus de-un blat cu mafiotii rosii cand ti-e viata mai..draga, intru linistea si huzurul..imperial personal..!”

In incheiere tin sa reamintesc tuturor ”analistilor” si jurnalistilor iohannisto-luluțani, dar si randasilor digitali ai ”Teutonului Nuclear” , ca pe timpul celorlalti presedinti (Iliescu, Constantinescu, Basescu) tot ce se intampla bun sau rau cu statul roman era pus imediat in cârca acestora..! Tocmai de aceea, vazand cum aceeasi presa, aceiasi jurnalisti si aceiasi randasi digitali de-atunci trateaza in ultimii 3 ani..cam acelasi gen de probleme politice, economice si de imagine de tara cu care se confrunta Romania si pe timpul lui Iliescu, Constantinescu sau Basescu, fara a pomeni insa numele sefului actual al statului, incepi sa-ti dai seama ca, de fapt, in acesti ultimi de 3 ani Romania chiar nu a mai avut presedinte, ci doar un figurant care..”mimeaza” functia, întru linistea tuturor mafotilor din politica si din fruntea institutiilor ”de forta” ale statului ..!

(Vanatorul/d.c.)

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s