Eugenia(Nirolf)


 

Un răspuns la Eugenia(Nirolf)

 1. Trebuie spus (de dragul adevarului) ca..fenomenul..gherilei digitale a eugenarilor nu e o inventie udrista sau basista, ci USL-ista.
  E drept ca procurorii de caz (Gala Bute) si presa au avut grija sa.faca publica si sa se..oripileze saptamani in sir atunci cand au descoperit..subit, ca si..blonda..”dictatorului Basescu” are..eugenarii ei (ai ei si nu ai vrunui partid) ..!
  Altminteri, inca cu 4 ani inainte (intai Scifi si apoi eu), am postat pasaje din stenograme, din care reiesea clar ca USL-ul, prin Fenechiu si cativa indivizi din staful de campanie al mafiei nationale reunite in USL plateau cu 50 de lei pe zi o armata de postaci care lucrau in ture si care..”jucau la intimidare” pe toate site-urile ziarelor, beneficiind de un program performant ce le permitea sa primeasca imediat (de la ..Centru) atat link-uri cat si texte gata..pregatite, plus „dusmanii” ce trebuiau atacati, sau ..idei..strategice. O adevarata divizie de manipulare, dezinformare si..coafare a imaginii mafiotilor care ii asigurau logistica si finantarea..!
  Culmea, despre activitatea acestei..divizii (cu ai carei mercenari-eugenari ne-am..confruntatsi inca o facem..cativa pe forum) jurnalistii site-urile de ziar au pomenit foarte putin si doar..in treacat..!
  Trolii rusilor fac parte dintr-un proiect FSB-ist anti-UE si anti-NATO, mult mai amplu si mai bine..gandit si finantat. Acestia exista in toate site-urile mass-media din statele UE..! SUA insa, le-a limitat drastic prezenta pe site-urile americane, inca de cand a inceput..aplicarea „Big Brother”-ului..!

  Apreciază

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s