Jigodismul cenzurii de tip securistic si ”radiera” de la adevarul.ro.


In primul rand ar trebui sa spun ca e o femeie. Dar nu e..!
E o jurnalista de mana a 7-a, pe care mafiotii liberali au plantat-o de ceva timp la adevarul .ro, cu evidenta misiune ca atunci cand intra in tura la moderare sa ”radă” postarile in care cei mai populari comentatori ”dau de pamant” cu Iohannis, Cîțu, Orban, Arafat si alti corifei ai actualui regim mintomano-cleptocrati-neosecurist..! In acelasi timp trebuie sa-i protejeze de replicile comentatorilor independenti si pe trolii, provocatorii si diversionistii propagandei iohannist-liberale, care, pur si simplu, ”colcaie” pe forumurile site-lui..!

Deci, nu discutam despre o femeie (femeile adevarate sunt recunoscute si respectate pentru demnitatea si repulsia lor fata de nedreptate sau abuz), ci despre o simpla ”unealta”..! Si nici macar despre o unelta..subtila, imaginativa, creativa ..!
Pentru ca una din ”tacticile” ei cele mai..hazlii e sa-i stearga unui comentator postarile mai ”abrazive” la adresa regimului, si sa-i lase un comentariu mai ”subtirel”, sau doar generalist, ba chiar si unul in care comentatorul respectiv face referire la cenzura politica careia i-au cauzut ”victime” comentariile mai importante, pentru care se documentase pentru a fi argumentate ”beton”.
De ce ”tactica” asta ..pioneresca la ea..? Pentru a arata ca, vezi Doamne, nu practica cenzura decat in limita ..regulamentului, lasand afisate pana si comentariile in care e criticata..!:))

Cert ca din exces de zel a produs atatea dovezi ca cenzureaza politic, discretionar, subiectiv, razbunator si abuziv, incat nu mai poate convinge pe nimeni ca o face din cauza de..”evaluare eronata” si nu la comanda politica..!
De 10 ani comentez pe forumurle adevarul.ro. Ar fi o nedreptate din partea mea sa arunc..anatema asupra intregului colectiv de moderatori, sau si mai rau, asupra tuturor celor care fac ca site-ul adevarul. ro sa existe. Nu incurc lucrurile..!

Trebuie insa sa spun, ca dintre zecile de jurnalisti-moderatori care au lucrat la adevarul. ro de-a lungul ultimilor 10 ani, doar unul singur a mai procedat asa, si asta chiar pe vremea cand acesta era si un fel de manager tehnic al site-lui in vechiul format.
E vorba de Malin Bot, care la vreme aia cum ma prindea pe forum cu un comentariu in care devolam manariile pesedistilor si liberalilor (se intampla cand PSD si PNL duceau tratative intre ele, dar si cu Dan Voiculescu, pentru infiintarea USL), cum ”baga radiera” in el..!:))
Cel putin la articole pe care le scria el, eram ”ras” fie si numai daca postam ”Buna ziua”:))

Cu ceilati jurnalisti(pfiiiuu! si ce jurnalisti de 5 stele avea Adevarul pe vremea aia) n-am avut nici un fel de probleme..Cei mai multi dintre ei preferau sa-si modereze singur comentariile cititorilor de sub articol, si asta tocmai pentru ca nu cumva sa fie acuzati de..cenzura politica. Jurnalisti mari, caractere mari..! Cu atat mai laudabil cu cat eram intro epoca cu mult mai..tulbure ca cea de-acum..!
Mai trebuie sa mentionez, si arhiva mea dar si a site-ului sta marturie pentru asta, ca pentru cei mai multi dintre ei, eram primul comentator caruia ii raspundeau la comentarii, asta chiar daca nu aveam aceleasi..simpatii politice sau viziuni economice, istorice, de politica externa si relatii internationala, etc.
Cu multi am schimbat pareri si informatii si pe e-mail. Ne-am respectat atunci, ne respectam si acum.

Revenind insa la Malin Bot, intr-o zi si am considerat ca in ceea ce ma priveste a depasit toate limitele in materia de cenzura politica, si am actionat ca atare.
Nu peste mult timp m-am trezit cu un e-mail de la el. Primul e-mail de la el, ca au urmat apoi mai multe. E-mailul respectiv era un..”steag alb”, de..pace. Numai ”miere”..!:)
Pentru ca pentru mine discretia referitoare la continutul corepondentei personale a fost, este si va ramane mereu ”tabu”, nu voi spune mai multe, decat ca ne-am ”imprietenit” cand deja cenzurarea mea abuziva disparuse ca prin..minune, fapt care m-a si determinat sa..”sterg cu buratele” si sa-l sustin atunci cand a ajuns la EVZ, nu si cand a ajuns apoi la RL, pe care o transformase intr-un fel de gazeta de perete a propagandei covesist-coldist-neosecuristice, o fituica electronica care-i lauda lui Kovesi si Coldea metodologia juridica gestapovista, toate abuzurile, delatiunile si problele ”mânărite” de sereistii si procuroii Binomului, facaturile de dosare, etc..!

Despre actuala unealta a mafiei liberal-iohanniste, cea care, la fel ca si Malin Bot in urma cu ani, va invoca in aparea ei (fara succes, insa) ”limbajul” meu pentru a-si ”coafa” cenzura politică si a-mi sterge inclusiv replicile catre trolii proapagandei liberale (troli cu care, probabil, imparte bonusul primit pentru ”vigilenta anti-vanatoreasca” – gluma pe care o voi mai spune si cu alte ocazii:), cea care a facut deja o ..obsesie din a ma cenzura abuziv crezand ca astfel ma ..intimidaza si -mi ”inchide gura”, si care inca nu a aflat ca ”pacatele ne ajung pe toti din urma”, iar drept urmare isi inchipuie ca va scapa ”basma curata” daca ”eludeaza” dreptul la exprimare libera a opiniilor politice pe un site public la comanda unor politicieni manjiti cu toate alifiile coruptiei, vom continua sa discutam data viitoare..! Poate ii vom desena si ce e aia etica (jurnalistica), despre care se spune ca e o ramura a filosofiei ce se ocupa cu lamurirea problemelor morale pe cale cognitiva..!

(Vanatorul/d.c.)

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s