Marioneta


Pe mine ma pufneste rasul cand il vad pe Ioha „Mutulică” al lui ”Alba ca Zapada” (”Alba ca Zapada”, a se citi Noua Securitate, adica SRI-ul lui Coldea + DNA lui Koveși)..! Nu faptul ca gargarisește ca un papagal (”mecanic”) ceea ce i s-a scris in fițuici ma distreaza cel mai tare..! Ci faptul ca actiunile si reactiile (intotdeauna intarziate) ii sunt mai previzibile decat cele ale unui robot cu telecomanda. Practic e o marioneta docila, care stie foarte bine ca daca nu pocneste din calcie CUM si CAND trebuie, dosarele si faptele lui penale apar imediat in presa. Oricum, mai devreme sau mai tarziu, ”penal” va scrie si pe fruntea lui. E doar o problema de timp.
Le datoreaza lui Coldea si Kovesi functia dar si faptul ca manariile din perioada cand a fost primar (cele cu casele pierdute in instanta sunt ”mizilicuri” pe langa alte ”tunuri”) au fost ”protejate” sau ”trecute cu vederea”, ”uitate” in sertare”sau stampilate cu ”NUP”, etc.
E o..nulitate perfecta ca politician si sef de stat..!
Iar ceea ce conteaza este ca in ”mandatul lui ” prezidential trei au fost consecintele relatiei personale si intime existente intre Coldea si Kovesi, relatie hegemonica in interiorul Sistemului politico-securistico-juridico-mafiot (Statul Paralel), relatie institutionalizata prin protocoale mai mult sau mai putin secrete, ilegale si ANTI-CONSTITUTIONALE. Aceste 3 consecinte sunt:
a) ducerea in deșuet a ideii de stat de drept;
b)falsificarea grosolana a actului de justitie;
c)decredibilizarea judecatorilor, functia de judecator pierzand pentru mult timp de-acum incolo prestigiul de care se bucura in statele in care Justitia e cu adevarat independenta si nu pocnitoare din calcâie in fata unor securisti de rit coldist aflati in cardasie cu procurori mafioti luluțano-portocalii-zdrente.
Tot ceea ce s-a intamplat in ultimii 3 ani, toata gargaristica lui Coldea , Kovesi, a marionetei lor Iohannis si a randasilor lor mediatici, nu are nimic de-a face cu independenta justitiei sau cu statul de drept, ci numai cu conservarea unor privilegii ale unor mafioti din Politica, Armata, Servicii, Politie, Justitie. etc si cu apararea unor interese legate de influenta, bani si putere. Voi, romanii de rand, nu contati in toata dinamica acestor evenimente (sau in ochii celor care le..orchestreaza) decat ca..masa de manevra..! Atat..!
E trist..E trist pentru ca stiu ca am dreptate..Nu ma poate bucura deloc faptul ca am dreptate..!
Romania e pe ”janta”si ”ultima gaina” a UE.
Aici au adus-o in doar 3 ani si 4 luni (”la concurență”) mafiotii boschetului cu trei trandafiri impreuna cu cei din servicii si justitie, precum si figurantul de la Cotroceni..! Au pus din plin umarul la asta si randasii lor mediatici..!

(Vanatorul/d.c)

2 răspunsuri la Marioneta

  1. Mandy zice:

    Maine Toader merge la Guvern să discute cu premierul Dăncilă despre soarta zeitei gestapoviste a usilor din dos.. Sa-l vad pe ornamentul de la Cotroceni dupa ce (sper) CCR va decide revocarea.. Acesti iresponsabili sunt dispusi sa arunce tara in razboi civil doar pentru a-si pastra scaunul madam Mefisto a justitiei romanesti, sa-si continue crimele si manariile antinationale.. Sa vedem cine va candida la presedintie in 2019, eu unul pentru clovnis nu mai misc un deget.

    Apreciază

  2. Vanatorul/d.c zice:

    A iesit pana la urma cum a vrut Toader.

    Apreciază

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s