Minciuni si fanfaroni


In Romania falsul si minciuna sunt raspandite, se vand si se consuma in cantitati infinit mai mari decat sapunul, pasta de dinti si apa potabila la chiuveta ..!
Se minte cu..entuziasm, peste tot si la toate nivelurile..!

Se minte pe strada, se minte in scoli, universitati si tot felul de ..academii bizare, se minte in ziarele si la televiziunile ”corporatismului” penal pesedisto-liberal, se minte in analize, prognoze si statistici economice, se minte in delatiuni dictate de catre procurorul de caz, se minte sub stare de juramant in fata instantelor judecatoresti, se minte  pe holurile si in birourile tuturor institutiilor statului, se minte in sedintele de guvern, se minte in Parlament si, se minte cu un tupeu iesit din comunul mioritico-dambovitean, chiar si la Cotroceni..!

Toata bugetarimea, toata functionarimea si toata stabarimea, toata smecherimea, impostura si arivismul diletant care parazititeaza si ”debilizeaza” statului roman, mint de-ngheata apele ori de cate ori vor sa para altceva decat ceea ce sunt in realitate.
Niste filistini fripuristi si fanfaroni, care se impopotoneaza cu merite sau virtuti imaginare, fudulindu-se de cele mai multe ori cu munca si stiinta altora, sau gasindu-i vinovati pe altii atunci cand ”dau prin gropi” prea tare si prea des..!
Din acesta categorie a filistinilor fripturisti si fanfaroni, face parte si imperialul locatatar cu cap de neamt, de la Cotroceni.

Tipul asta, dincolo de faptul ca-i un gafeur de-un diletantism si autism suspect nu numai din punct de vedere politic ci si..medical, minte cu o seninatate pe care pana si Victor Ponta a inceput sa i-o invidieze..!
Bunaoara, mai deunazi (dupa summit-ul NATO de la Varsovia), fudul precum toti impostorii fanfaroni, care, odata ajunsi in functii ce le depasesc stiinta si putinta, nu rateaza nicio ocazie pentru a se demonstra ca atare, smulgea zambete..intelegatoare, cu urmatorea declaratie: ”România este mai în siguranta, iar românii sunt mai bine aparati dupa deciziile pe care le-am negociat la Varsovia”.

Ce-a negociat el, si cu cine, probabil numai radio Erevan ne-ar putea spune..!
Pentru ca, in mod real, tot ce-am obtinut la Varsovia a fost negociat si aprobat cu aproape doi ani in urma, la summitul din 4-5 septembrie 2014, din Tara Galilor. Adica, pe vremea cand fudulul nostru fanfaron imperial cu cap de neamt era doar un primarel de provincie, care, in cel mai probabil caz, negocia cu celesta-i jumatate conjugala cum sa mai dobandesca o casa prin fals in declaratii, fals in acte publice si uz de fals.

Unii se vor intreba (si pe buna dreptate daca avem in vedere evolutia situatiei din estul Europei si amenitarile directe -provenite de la cel mai inalt nivel!- adresate Romaniei de catre Rusia,in cei aproape doi ani care au trecut de la summit-ul din Tara Galilor) : ”Am fi putut obtine cateva ”castiguri de securitate” in plus, la summit-ul de la Varsovia?”
Categoric, da..! Si le-am fi obtinut fara doar si poate..!
Asta insa, doar daca seful statului roman ar fi fost preocupat de prezentul si viitorul tarii si nu de susoteli cu Ponta, decorari cu galeata, excursii aiurite, luxul propriu, promovare si ”implementarea” pe prima pagina a tabloidelor a proiectului de tara ”Cei dintai genunchi ai natiei” si redobandirea caselor obtinute prin frauda si pierdute in instanta.
Exact asta a facut in tot anul 2015 si in primul trimestru al anului 2016, adica in perioada in care ar fi trebuit sa negocieze si sa obtina ”castiguri de securitate” suplimentare, pentru statul roman (asa cum au facut-o statele baltice si Polonia).
In concluzie, la summitul NATO de la Varsovia, fanfaronul care ne minte fudulindu-se cu ”deciziile pe care le-a negociat la Varsovia”, nu a facut nimic altceva decat sa semneze de ”luat la cunostinta” si sa pocneasca din calcaie..! Atat si nimic mai mult..!

(Vanatorul/d.c.)

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s