1, 2..1, 2..noi băgăm radiera-n voi..!


Se vede si din avion ca in presa romaneasca (print sau electronica) exista o specie de pui de politruci, care isi inchipuie ca vor salva regimul, incercand sa ”puna pumnul in gura” celor care il critica si il demonstraza ca atare..!
Doar ca nu-l vor salva..! Numai cei cu foarte putina minte, sau cei cu probleme la mansarda, cred ca puterea poate fi detinuta etern..! Deloc intamplator comunistii si iohannist-securicii se afla printre ei..! La timpul potrivit le vom face cunoscut numele si pronumele, plus alte informatii, pentru ca oamenii cinstiti, patrioti si iubitori de adevar sa-i stie si sa-i..”aplaude”..!
Vom incepe cat de curand devoalarea acestor mici politruci pe mini-site-ul propriu apoi vom continua pe retele. (Pe retele sociale, nu securistice, tovarasi..!:)

N-am vrut s-o fac, pentru ca adevarul.ro e site-ul meu ”de suflet”, promovat voluntar si gratuit de catre mine, timp peste 10 ani, in toate colturile planetei unde sunt romani, dar si in tara.
Insa, un ”nou venit” in colectivul site-lui, un specimen de mic politruc(ă), care, daca nu cumva are ceva probleme la mansarda (mai era un sociopat, un trol care s-a tinut 8 ani numai de ”capul meu”), atunci cu siguranta e un ”acoperit”, unul care nu poate fi plantat in colectiv decat de catre de catre regim, se autodemostreaza ca atare de fiecare data cand intra in tura, cenzurandu-ma politic si abuziv de cateva luni..!
Ba chiar a mers pana acolo incat mi-a blocat odata si contul de user, ceea ce te face sa te intrebi ce om intreg la minte, moderator al unui site de ziar, angajat despre care se presupune ca se indentifica cu interesele economice si de PR ale ziarului respectiv, poate bloca contul unui user care a promovat voluntar si gratuit ziarul si site-ul respectiv timp de 10 ani, user care, in plus, prin felul in care comenteaza si se pozitioneaza fata de evenimentele politice, economice, istorice, etc, aduce aproape zilnic zeci si chiar sute de accesari (cititori) acelui site..?
Raspunsul e : nici un moderator intreg la minte nu ar facea asa ceva (nu omori ”gaina care face oua de aur”). Un ziar (si site-ul lui) e in primul o afacere, in urma caruia mai multi oameni castiga bani pentru traiul lor si al familiilor lor..!
In schimb, ar face-o cu certitudine un mic politruc, plantat acolo cu misiunea de a ”le inchide gura” ”dusmanilor” regimului..!

Site-urile ziarelor mari din Occident au niscaiva principii..”tabu”, majoritatea legate de libertatea de exprimare a convingerilor, opiniilor, drepturile si libertatile individului, etc.
Unul dintre ele, spune cam asa: ”nu te legi nicicum de un comentariu care contine opinii politice, asta indiferent daca exagereaza cu acuzatiile sau ”mai sare calul” in limbaj; il lasi naibii afisat chiar si daca l-a postat acritura de soacra-ta”..! De ce asta..?
Incercati si va raspundeti singuri..! Va avertizaez insa: mentalitatea fanariota nu v-ar ajuta sa gasiti raspunsul corect.

Vom reveni.

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s