MM, PNL si calomnia


Pentru retragerea candidaturii lui Marian Munteanu, si el, dar si liderii PNL-ului au oferit o explicatie de-a dreptul hilara (ca sa nu spun mai mult decat ridicola, caraghioasa, etc) : presiunea unor oameni din societatea civila, presa si ONG-uri, care, vezi Doamne, ca niste misei care nu doresc binele bucurestenilor, s-au inteles sa-l denigreze , sa-l calomnieze pe ”imaculatul si providentialul” MM.
Au uitat ca primii care l-au ”denigrat, calomniat” pe MM, atunci cand au auzit de candidatura lui partea PNL, au fost chiar oamenii din PNL inclusiv..mai multi candidati la primarii si consilii locale (nu numai din  Bucuresti).

Sigur, asa cum era de asteptat, ”divizia presa si diversiuni” a mafiei PNL-iste, dar si trompetii digitali pendinte de aceasta divizie, au pornit o adevarata cruciada impotriva celor care, ”calomniindu-l” pe Marian Munteanu ca niste..”securisti”, ”bolsevici”, ”latrai ai lui Iliescu”, etc, au determinat retragerea acestuia din cursa..!
Mai rar asa o concentrare de forte propagandistice, pentru a incerca sa ”draga busuiocul” uneia dintre cele mai mari gafe din politica romaneasca postdecembrita..! Carevasazicatelea, ”Eroul, Luptatorul neinfricat Marian Munteanu s-a retras din cursa pentru ca a fost..denigrat, calomniat”..!
Te prapadesti de ras, nu alta:))
Nu exista in Romania vreun condidat la vreo functie publica, care sa nu fi fost calomniat, uneori cu o vehementa si la dimensiuni denigratoare mult mai mari decat..asa zisele calomnieri la adresa lui Marian Munteanu.
”Basist” fiind, va dau doar doua exemple: Emil Boc si..Traian Basescu.
– Emil Boc, desi a condus guvernul intr-o perioada de criza, desi pierduse mult din simpatia electoratului ca urmare a introducerii unor masuri de austeritate, desi era calomniat si denigrat ca nici un alt candidat la primarie , a..luptat barbateste si a castigat din nou primaria Clujului:
– Traian Basescu a fost..sfasiat din toate directiile, i s-au pus in carca toate grozaviile posibile si imposibile, dar si-a vazut de treaba si a castigat de 2 ori primaria capitalei, de 2 ori presidentia Roamniei, plus inca 2 referendumuri cu care se incerca demiterea lui din functia de presedinte.
Sigur ca da, forumistii pesedisti, liberali sau gornistii digitali ai PC-lui lui Dan Voiculescu, pot da si ei exemple, din”ograda” lor (daca or mai gasi vreunul in..libertate:))

Se obisnuieste si la case mai mari..calomnierea candidatilor (Vestul Europei, SUA)
Insa nici in Romania, si nici pe alte coclauri mai democrate, niciun candidat nu se retrage din cursa, exclusiv din cauza calomniilor..! Cu atat mai mai mult cu cat acestea pot fi folosite pentru a demonstra neseriozitatea si ..slabiciunea adversarului politic care recurge la asa ceva in lupta electorala..!
Atentie insa..! ”Niciun candidat nu se retrage din cursa, exclusiv din cauza calomniilor”, cu exceptia celui care stie ca o asa-zisa calomnie la adresa lui, poate fi probata la un moment dat ca fapt real..! Caz in care, se retrage din cursa invocand probleme de sanatate, de familie, sau de alta natura. Despre..calomnie, ca motiv al retragerii lui, nici vorba..!

(Vanatorul/d.c.)

Reclame

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s