Morti, Tradare si Coruptie


Morti, tradare, coruptie, saracie, umilinta.  Acesta e..algoritmul dupa care isi traiesc vietile romanii, generatie dupa generatie, incepand inca din perioada fanariota. Incepand de-atunci si pana in prezent, eroii romanilor nu mai sunt carturarii, conducatorii cinstiti, drepti, curajosi si iubitori de neam si tara..! Eroi ai romanilor au devenit toti tradatorii, mincinosii,  talharii si criminalii..! Referindu-ma la perioada comunista, eroii romanilor au fost de-alde Gh.Gheorghiu-Dej, Ana Pauker, Ceausestii si progeniturile lor, secretarii PCR pe judete, pe municipii, pe orase, comune si sate. Toti niste paraziti  mincinosi si escroci. Aproape toata populimea tarii si-ar fi dorit sa fie in locul eroilor sai..Daca comentai ceva la adresa acestor eroi atat de iubiti si invidiati, riscai cel putin oprobriul, daca nu o bataie zdravana sau chiar puscaria. Azi, in plina inflorire a perioadei pesediste, eroii populimii sunt alti tradatori, paraziti, mincinosi, talhari : Iliescu, Nastase, Voiculescu, Ponta, Mazare, Duicu, Constantinescu, Dragnea, etc..Istoria pesedista a inceput tot cu crime, tradari, minciuni si jafuri. Iar mortii revolutiei, coruptia, saracia si umilintele pe care le indura oamenii si tara azi, sunt produsele celei mai noi dar si celei mai dezastruoase perioade istorice. Perioada pesedista. Niciodata in istoria romanilor nu s-a mai intamplat, ca atat de putini ticalosi, sa aduca atat de mult rau , intr-un timp atat de scurt, precum au facut-o aceasta gasca de criminali,  tradatori, devalizatori , infractori de tot felul  si mincinosi.

(A trecut aproape un sfert de veac si romanii inca nu au aflat nici cine au fost „teroristii” de la Revolutie si nici cui isi datoreaza Romania statutul de tara corupta si saraca, dar cu cativa oameni foarte bogati. Si inca nu-si pot explica „prietenia” dintre PSD si Rusia.)

Anul 1945. Rusii au pus mana pe arhiva Sigurantei. Au fost „triate” toate documentele care se refereau la subminarea suveranitatii si unitatii statului roman de catre CK, OGPU, INO si NKGB, incepand cu anul 1917. Ulterior, oamenii Sigurantei, cei care se ocupasera de supravegerea si filajul kominternistilor romani sau rusi, au fost executati sau omorati in puscarii, in chinurile torturilor fizice sau prin infometare.

Anul 1968, anul invaziei in Cehoslovacia. Rusii patrund in forta in birourile anti-KGB ale serviciului contrainformativ cehoslovac, iar dupa ce-i obliga pe agentii acestui serviciu sa le arate arhiva, ii impusca in ceafa.

Anul 1989, decembrie, Revolutie, Romania. In fata cladirii DGDAL, deci departe de locurile unde se „semnalau teroristi”, apar ca din senin cativa civili cu banderole tricolore de revolutionari. Au intrat in sediu si fara ca cineva sa li se opuna (aveau o hartie semnata de proaspatul ministru al Armatei. gen Militaru), au mers direct in birorurile ultrasecretei UM 0110, cunoscuta sub indicativul „Z”.
Acesta unitate fusese infiintata la ordinul direct al lui Ceuasescu si avea ca misiune identificarea si filajul discret al agentilor rusi si cozilor de topor aflate in slujba KGB. Mai precis, supravegerea grupului „Corbii”, grup din care faceau parte Ion Iliescu, gen. Militaru, Al. Barladeanu, Silviu Brucan si altii pe care vi-i voi prezenta la final.
Din fericire, invatand din experienta Sigurantei si a biroului contrainformativ cehoslovac, dosarele care contineau probe ale legaturilor cozilor de topor cu KGB-ul, fusesera duse deja la loc sigur, loc de care stiu doar cativa oameni, printre ei si seful unitatii, colonel Tesca.
Acesta, col. Tesca. fusese evacuat intr-o locatie secreta dar apropiata, aflata pe strada Londra, imediat dupa ce se aflase ca lui Gh. Trosca, colonel si seful trupelor antiteroriste USLA, i se intinsese o cursa si fusese executat in noaptea de Craciun, chiar in fata Ministerului Apararii unde fusese convocat pentru o..”sedinta de lucru” de catre gen. Militaru si Ion Iliescu. Trupurile colonelului Gh. Trosca si ale subordonatilor care il insoteau la ..sedinta au zacut zile intregi in strada, fiind prezentate de catre propagandistii lui Iliescu drept cadrave ale teroristilor..!
Cert este ca col. Trosca aflase de la col. Tesca identitatea „teroristilor” si faptul ca acestia au pus la cale un macel pentru a justifica chemarea Rusiei „in ajutor”. La fel de cert este faptul ca gen.Gusa s-a opus vehement chemarii trupelor ruse pe teritoriul Romaniei, pentru ca fusese informat despre tradarea pusa la cale de catre cozile de topor din grupul „Corbii” (Iliescu, gen.Militaru si alti membrii ai proaspetei agenturi KGB-iste numite FSN) impreuna cu agentii KGB-isti veniti din Rusia in numar mare, ca „turisti”..!
Desi Iliescu si ceilati..corifei ai tradarii nationale si propagandei stiau foarte bine ca nici agentii contrainformativi de la UM 0110 si nici trupele USLA nu au tras nici macar un foc de arma, au continuat zile in sir sa minta si sa dezinformeze populatia, afirmand ca acestia sunt raspunzatori de macelul caruia i-au cazut victime nevinovate oamenii iesiti in strada.. Sigur, 168 de oameni fusesera ucisi de catre slugoii lui Ceausescu din armata, pana la data 22 decembrie. Dar Iliescu nu spune nimic despre ceilalti 1050 de oameni ucisi cu sange rece dupa data de 22 decembrie, cand deja el si gasca lui de KGB-isti nemernici devenisera atot puternici, tocmai prin „decapitarea” conducerii contrainformatiilor anti-KGB si trecerea tuturor trupelor anti-tero sub conducerea KGB-istului dovedit gen. Miliaru, KGB-ist pe care Iliescu il numise imediat Ministru al Apararii, raspunzand astfel cu promptitudine ordinelor primite de la Moscova…!
Iar pentru a-si sterge urmele tradarii nationale si crimelor odioase, dar si pentru a confirma increderea Rusiei, Iliescu si cozile lui de topor l-au pus la finele lui decembrie pe Virgil Magureanu (care atunci era doar „asistent” la „Stefan Gheorghiu”) sa desfiinteze UM 0110, unitate contrainformativa a carei menire era sa identifice si sa supravegeze tocmai activitatea KGB-ului si a agentilor lui (rusi sau romani), adica tocmai a lor, a tradatorilor de neam si tara, in frunte cu Ion Iliescu si membrii partidului pe care il va fonda si conduce – PSD. Pentru ca incepuse „sa bata la ochi” slugarnicia lui fata de Rusia, Iliescu a reinfiintat unitatea „de ochii lumii” in 1994. Bizar, ofiterii chiar incepuserea sa-si ia in serios misiunea, ceea ce l-a determinat in 1998 pe Emil Constantinescu sa le rastranga atributiile..!(Mai mira pe cineva..usurinta cu care Constantinescu a fost invins de sistem si mai ales faptul ca recent si-a anuntat votul pentru Ponta..?)

Spuneam ca in 1989 KGB-istul gen. Militaru a fost numit ministru al Apararii de catre slugoiul rusilor Ion Iliescu. Ei bine, acesta si-a trecut imediat in subordine unitatile DSS si a reactivat o seama de „cartite” ale GRU sau ale KGB, aflate pana atunci in urmarirea ofiterilor contrainformativi de la UM 0110. Sunt cateva nume..sonore :
– Adrian Nastase, fost deputat PSD, fost presedinte PSD, fost prim-ministru – fond informativ la nivelul UM 0625, UM 0195, UM 0544;
– Teodor Melescanu, fost senator, fost ministru de externe in guvernul pesedist Vacaroiu, fost ministru al Apararii in guvernul PNL+PSD Tariceanu, fost prim-vicepresedinte al PNL: fond informativ la nivelul UM0544, UM 0195, UM 0625;
– Mircea Cosea , membru PSD, fost deputat PNL, fost eurodeputat PNL: fond informativ la nivelul UM 0544, UM 0625, UM 0195;
– Ioan Mircea Pascu, fost membru al Consiliului FSN, fost vicepresedinte FSN, fost vicepresedinte PSD, fost ministru al Apararii de 2 ori , in guverne PSD, fost deputat PSD, europarlamentar PSD: fond informativ la nivelul UM 0544, UM 0195, UM 0110;
– Radu Vasile, fost premier al PNT: fond informativ la nivelul UM 0610 si al Securitatii Municipiului Bucuresti;
– Eugen Dijmarescu: fost ministru secretar de stat in guvernul P. Roman, fost deputat FSN, fost senator PD, fost ambasador in Japonia, in ianuarie 2001 primeste rangul de Ambasador în cadrul Ministerului Afacerilor Externe iar in iunie 2001, este numit Consilier de Stat pentru Politici Economice al Primului Ministru Adrian Nastase: fond informativ la nivelul UM 0544, UM 0195, UM 0625;
– Alin Teodorescu, fost (1990 – 1996) Presedinte al Consiliului Fundatiei SOROS, fost consilier personal al Primului-ministru Adrian Nastase, fost deputat PSD: fond informativ la nivelul Directiei a II-a, Securitatea Municipiului Bucuresti;
– Viorel Hrebenciuc, in perioada comunista a fost seful comitetului judetean al PCR Bacau, in perioada 1992-1996, a fost seful Secretariatului General al Guvernului pesedist Vacaroiu, deputat PSD: fond informativ la nivelul UM 0110, UM 0195;
– Serban Mihailescu (Miki Spaga) , senator PSD: fond informativ UM 0544
– Ilie Sarbu, de doua ori ministru al agriculturii (in guvernul nastase 4 ani si in guvernul Boc un an), senator PSD: fond informativ la UM 0610;
Dupa cum puteti sesiza, la PSD coruptia si tradarea intereselor nationale in favoarea rusilor, merg mana-n mana..! Intelegeti acum cu cine ne luptam..? Si, ca in afara de curaj, nu avem decat o singura arma..? Una singura..Votul.

(scris de Vanatorul/d.c.)

3 răspunsuri la Morti, Tradare si Coruptie

  1. Paul zice:

    Aveam 11 ani la revolutie … pacat ca dupa atatia ani tara asta nu poate sa iasa de sub gheara comunistilor gen Iliescu, Nastase, Ponta. Eu am plecat de mult ca fara parinti care sa poate sa imi ofere ceva trebuia sa incerc sa ofer un viitor mai bun copiilor mei. Am 8 ani de cand sunt in SUA si e ok … totusi as vrea ca intro zi sa pot sa vin acasa dar parca pare tot mai departata acea zi. Noi de afara votam si daca ar fi dupa votul nostru sigur am schimba ceva … pacat ca dupa atatea arestari si dovezi existente impotriva acestor politicieni corupti in sud-estul tari parca oameni au orbit. Poate poate in al 12-lea ceas se vor trezi … sa speram ca intro zi o sa avem o Romanie la care sa putem sa ne intoarcem.

    Apreciază

    • Paul, stiu, e trist. Dar adevarul trebuie privit in fata. Nicicand poporul roamn n-a cunoscut o asemenea degenerare, precum s-a intamplat in perioada sa istorica pesedista.
      Si poate ca pentru acesta degenerare, accelerata mult in ultimii 2-3 ani, purtam si noi o parte de vina. Noi, cei care am plecat si ani intregi nici ca ne-a pasat de ce se intampla cu tara noastra si oamenii ei. E timpul sa reparam acesta greseala. Fiecare dupa puterile lui, fiecare dupa..constiinta lui, fiecare dupa curajul si demnitatea lui. Dupa patriotismul lui.

      Apreciază

  2. eu zice:

    stie cineva despre GRUPUL CORBII daca da spunetim si mie

    Apreciază

Lasa un raspuns