Noua Securitate


Cu minusurile si cu plusurile ei, NU Justitia este autoarea principala a falsificarii statului de drept in Romania..!
Dupa plecarea lui Basescu si..inscaunarea actualului figurant-marioneta de la Cotroceni (K. Iohannis), Justitia, la fel ca si alte institutii ale statului roman (Parlamentul, Presidentia, Guvernul, Presa, etc.) sunt doar..instrumente folosite pentru a obtine si detine cotrolul asupra politicului si societatii civile, de catre Noua Securitate si arhipotentul ei conducator (SRI si gen. Coldea).
Prin ”metode specifice”, agenda deschiderii sau a redeschiderii dosarelor penale, agenda arestarilor si a eliberarilor conditionate, a sentintelor cu executare sau cu suspendare, a candidaturilor permisibile sau nepermisibile, a legilor ce trebuiesc aprobate in regim de urgenta sau amanate pana la..”pastile cailor”, a aparitiei sau disparitiei lui Iohannis din peisajul politic si mediatic intern si international, a miscarilor de strada si protestelor, a numirilor in diferite functii de conducere in institutii si inca multe altele, deci aceasta agenda nu mai apartine nici Justitiei, nici Parlamentului, nici Presidentiei, nici Guvernului si nici societatii civile, ci doar Noii Securitatii si conducatorului ei suprem, gen. Coldea..!

Prin agentii de influenta si control (multi dintre acestia fiind si ”colaboratori” ai vechii Securitatii ceausiste, sau/si persoane implicate in diferite activitati penale ”tinute” departe de cunostinta opiniei publice), prin acesti agenti de influenta si control reactivati sau ”plantati” in absolut toate institiiile statului (Tribunale, Parlament, Procuratura generala, DNA, DIICOT, Presidentie, Guvern, Partide, etc) precum si in mass media si ONG-uri, Noua Securitate si conducatorul ei suprem impun decizii, inculpari sau disculpari ”juridico-beletristice”, ”fumigene” sau..”lacrimogene” mediatice si arestari ”la țanc” printre politicienii incomozi si patronii presei ”recalcitrante”, impun sentinte si pastrarea unor averi ilicite neatinse (desi modul penal in care au fost dobandite a fost probat in instanta si a adus condamnari cu inchisorea pentru posesorii acestora), impun candidati-marioneta la diferite functii elective in statul roman, impun legi, impun curente de opinie si manifestari stradale manipulate, toate avand menirea de a intari controlul Noii Securitati asupra societatii.

Practic, in ”regimul Klaus Iohannis” (cu un SRI condus de gen. Coldea), falsificarea statului de drept e mult mai ampla, mai cuprinzatoare si mai ”sistematica” , decat in fostul regim Iliescu (cu un SRI condus de catre Virgil Magureanu). Si totodata mult mai..periculoasa pentru democratia reala la care visam cu totii pe timpul lui Iliescu si Magureanu, pentru drepturile si libertatile pe care le ceram atunci, drepturi si libertati pe care am ajuns astazi, in falsul regim democratic ”Iohannis si Coldea” (figurant si regizor), sa le..repudiem, bucurosi (cand unii, cand altii) ca numai ”capra vecinului” suporta periodic, functie de calculele si interesele de moment ale Noii Securitati, consecintele falsificarii statului de drept..!

(Vanatorul/d.c.)

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s