O gafa ”fortata”


(Cronologia evenimentelor care au culminat cu gafa ”fortata” a presedintelui Iohannis (veti intelege la urma de ce ”fortata”), gafa ”fortata” pe care CSM a taxat-o just ca fiind „deviere de la principiile statului de drept”)

– Gelu Diaconu, ”grajdeanul” pe care mafia transpartinica USL-ista l-a plantat in functia de sef al ANAF pentru a conserva averile unor escroci notorii condamnati la puscarie precum Dan Voiculescu, intra in colimatorul DNA atunci cand, cu un tupeu inimaginabil, isi pune la randul lui slugoii sa depuna o contestatie la Curtea de Apel Bucuresti , Sectia a II-a Penala, contestatie in care ANAF, prin Administratia Finantelor Publice Sector 1 Bucuresti a formulat CONTESTATIE la executarea sentintei de condamnare în dosarul ICA..! Asta desi inca din septembrie anul trecut d-na Codruta Kovesi delcara pentru Digi24 ca: ” „Nu DNA este institutia care trebuie sa confiste efectiv banii. Noi, atunci când facem o investigatie, obligatia noastra este sa identificam banii si bunurile, dupa care sa le sechestram. Practic, le punem într-o tava, dupa care oferim tava ANAF-ului, Ministerului Finantelor, atunci când hotarârea judecatoreasca ramâne definitiva, iar ANAF-ul trebuie sa execute efectiv aceste hotarâri de condamnare. Am semnalat la începutul anului ca, doar în dosarele DNA, suma care trebuie confiscata efectiv de stat este de 310 milioane de euro. (…) Aceasta suma ar putea duce la dublarea salariilor medicilor daca ea ar fi recuperata efectiv. Noi, ca procurori, am indisponibilizat bunurile si valorile, ei trebuie doar sa le execute. Nu s-a întâmplat nimic în aceste opt luni si ma întreb daca procedura care se aplica persoanelor fizice care nu-si platesc taxele sau impozitele nu poate fi aplicata si acestor persoane condamnate definitiv.”;

– pe fondul informatiilor care ”circulau pe sub mana”, precum ca Gelu Diaconu urmeaza sa fie cercetat penal si posibil demis din functie, apar in presa poze cu intalnirea cea de taina a lui Dan Mihalache si Mihai Gadea la Munchen, apoi informatii (cu poze) despre voiajul lor comun in SUA, voiaj la care a participat si sefa PNL, Alina Gorgiu;
– Gelu Diaconu este pus sub acuzare de DNA si, refuzand sa plece de buna voie, este demis de catre premierul Ciolos, atentie, la cererea expresa si..repetata a ministrului de Finante, Anca Dragu.

– Daniel Diaconescu (8 ani in SRI, 1996-2004), numit de premier in functia de de vicepresedinte ANAF, care va exercita temporar si atribuiiile presedintelui Fiscului dupa demiterea lui Gelu Diaconu, decide in sfarsit sa aplice hotararea judecatoreasca de recuperare a prejudiciului produs statului de catre securistul Dan Voiculescu, prin urmatoarea notificare oficala si legala : „Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti, în calitate de organ de valorificare împuternicit conform prevederilor OG nr. 14/2007, ca reprezentant al statului român-proprietar al imobilelor ce au fost confiscate si trecute în proprietatea privata a statului, libere de orice sarcini, în baza unei sentinte judecatoresti, a notificat astazi, 15.02.2016, în scopul evacuarii, persoanele juridice care ocupau imobilele anterior mentionate.
Notificarea de evacuare s-a realizat în vederea punerii în executare a sentintei penale nr. 701/26.09.2013, ramasa definitiva prin decizia penala nr. 888/A/08.08.2014, pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti, Sectia a II-a Penala.
Termenul pe care îl au la dispozitie persoanele notificate este de 5 zile lucratoare de la data notificarii, asa cum este reglementat la art. 1039 din legea nr. 134/2010 privind Codul de proceduracivila, cu modificarile ulterioare” (deci, nici vorba de suspendare licentei de transmisie sau a emisiunilor Antenei 3, lacheii puscariasului  Voiculescu avand libertatea sa-si  transmita show-ul latrinist prin satelit chiar si din wc-ul acestuia..!)

(De-acum incepe spectacolul solidarizarii cu Voiculescu a tuturor mafiotilor USL, mafioti care au folosit Antena 3 inca de la infiintarea ei ca pe-o agentie de publicitate electorala permanenta, ca pe un instrument de presiune mediatica si santaj)
– prin studiourile Antenei 3 se perinda tot fel de mafioti notorii si lachei ai lui Voiculescu, care fac spume la gura declarandu-se ..victime nevinovate ale unui abuz..! Martiri pe altarul libertatii de exprimare, nu alta..!
– mafiotii pesedisti, liberali, uneperisti, etc din Senatul Rusinii Nationale condus de catre Tariceanu, pocnesc la..unison din calcaie la comanda puscariasului Voiculescu si-i cer de ..urgenta premierului Ciolos sa vina in fata lor si sa..dea socoteala pentru..aplicarea legii..!

(Ei bine, in continuare evenimentele devin cu adevarat grave, pentru ca odata puse cap la cap cu cele de pana acum, ne indreapata spre o singura concluzie)
– premierul Ciolos se prezinta..de urgenta in fata mafiotilor din senat condusi de Tariceanu si, in prima luare de cuvant, afirma falnic, fara nici o ..tresarire ca, citez: ”ANAF a respectat legea”. Merge in banca pentru a asculta zicerile mafiotilor din senat pe marginea celor spuse de el. In acest timp primeste un mesaj pe telefon. Merge iar la microfon, de data asta cam..„cocosat” si..atentie!..facand o ..”pirueta” uluitoare pentru cei care i-au ascultat primul speech, afirma: ”Condamn modul in care a actionat ANAF”. Sa te crucesti nu alta, cand vezi ce poate sa faca un singur mesaj primit pe-un telefon..!

(Apoi s-a intamplat un lucru care i-a lasat cu gura cascata pe milioane de romani, pe ambasadorii statelor UE si SUA, pe monitorii MCV, pe magistratii din CSM)
– pur si simplu, sefulul statului roman, Klaus Iohannis (care nu spusese nici macar o vorbulita despre „Legea defaimarii” mosita de puscariasul cu suspendare Liviu Dragnea, lege cu care mafia pesedista ar fi dat o adevarata lovitura libertatii de exprimare si presei electronice), sare in apararea mafiotului Voiculescu si a Antenei 3 cu niste declaratii aberante date ..Antenei 3, declaratii care, dincolo de faptul ca..parca i-ar fi fost dictate de catre Mihai Gadea si gasca-i de schizo-junalisti santajisti, il descalifica pe vecie si ca politician si ca om, si asta pentru ca a indraznit ceea ce nici un alt presedinte inaintea lui nu indrazanise – a atacat o institutie a statului roman pentru simplu motiv ca..aceasta a dorit sa aplice legea..! Incalificabil..!

(Punand toate astea cap la cap si incercand un simplu exercitiu de logica elementara, putem trage si o concluzie)
Nu inainte de a ne intreba daca pozitionarea si discursul ..aberant al lui Klaus Iohannis, ar putea fi una din gafele cu care ne-a obisnuit deja…!
Ei bine, avand in vedere cum se..leaga lucrurile de mai sus, nu poate fi nicidecum o gafa..intamplatoare..!
Va veti intreba : „Si-atunci..? Cum a putut sa solidarizeze in vazul si auzul lumii cu puscariasul Voiculescu si cu lacheii acestui mafiot notoriu, in detrimentul unei institutii a statului roman, cum a putut face asemenea declaratii care pun statul de drept si Romania intr-o lumina proasta, cum s-a putut deda la asemenea pozitionare si declaratii care-l descalifica in ochii a milioane de romani si in ochii celorlati sefi de stat si guverne din UE..?”
Raspunsul nu poate fi decat unul singur : n-a avut de ales..! E santajabil..! Fie cu vreo inregistrare facuta pe la Grivco (pe cand era in gasca cu Voiculescu , Antonescu si Ponta), fie cu un document-acord semnat tot in acea vreme sau mai tarziu, adica imediat dupa ce a ajuns presedinte al tarii iar Antena 3 l-a luat brusc in brate, ”periindu-l” si pe el si pe..”primii genunchi ai natiei”, asa cum lacheii lui Voiculescu n-o facusera nici macar cu Ponta si soata-i de la Bruxelles..!

(Vanatorul/d.c.)

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s