Operatiunea ”Re-coafatul”


Ha..ha..ha..! Ordin pe zi pe unitate..publicistica:  re-coafatul figurantului de la Cotroceni..! Daca pana presa cu epoleti ne asigura Strategul Natiunii are  o multime de ași in maneca si si ca era ..potent de rupea lanturi in hala politicii interne si internationale, azi suntem informati ca, bietul de el, nu putea face nimic impotriva mânariilor mafiotului Dragnea..!

Sigur ca da, chestiile astea cu scuzele si justificarile submediocritatii ornamentului constitutional de Cotroceni nu mai pot..”emotiona” pe nimeni, pentru ca deja a devenit o..rutina mediatica ca scribii si vorbetii Sistemului care l-a plantat acolo sa lucreze cu promptitudine la ”repararea” imaginii lui, ori de cate ori acesta, figurantul de la Cotroceni, se autodemonstreaza prin deciziile sau pozitionarile lui vis-a-vis de evenimentele interne si externe a fi o..nulitate politica comoda, cu minte inceata si reflexe intarziate.

Adevarul insa e altul..! Sub tot felul de formulari si pretexte, care mai de care mai ”desertice” si mai caraghioase, Iohannis a..inghitit din prima si cat se poate de..docil ce i-a bagat Dragnea pe gat..! Nici acum nu s-a aratat a fi un presedinte curajos, SUVERAN si ..ferm (chiar cu riscul de a fi suspendat)..! E limpede ca avem de-a face cu un blatist, cu ..o ”mamaligă”, cu o submediocritate politica si de caracter, care nu se ridica nicidecum la inaltimea functiei cu care a fost investit prin vot DIRECT de romani, cu un fripturist care nu-si doreste decat huzurul unui nou mandat..! Si nu-i numai parerea mea…! Aceleasi lucruri le-au spus pe retele sociale si alte platforme alternative mii de romani, la doar cateva minute dupa ce noul blat al lui Iohannis cu mafiotii pesedisti a fost anuntat chiar de gurița lui, cu propozitia ”Mai dau inca o sansa PSD-lui” (deci ”inca o sansa”, nici macar ”o ultima sansa”, fie si numai de pentru urechile fraierilor care inca mai cred ca e ceva de capul lui ca politician si presedinte). Intrebare: dar Romaniei, cine si cand ii va mai reda șansa de care a lipsit-o Iohannis dând-o mafiei PSD..?

Oricum, docilitatea lui Iohannis nu putea ramâne nerasplatita , asa ca insusi Dragnea s-a grabit sa-l ”garanteze”..! Ia auziti ce frumos vorbeste seful mafiei pesediste despre figurantul fanfaron si blatist de la Cotroceni: ”„Preşedintele a ales stabilitatea, în ciuda presiunilor din Opoziţie şi a altora. Îi mulţumim pentru asta.”:)) Si noi ii multumim.:) Pentru ca  si-a zburat singur ultima sansa de a mai huzuri inca un mandat de presedinte..!

(Vanatorul/d.c.)

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s