Quod erat demonstrandum


„O înregistrare realizată cu sprijinul SRI și pusă la dosar arată cum Frunzăverde a făcut iliescu-iohannis-ponta-unireplanul cu Ghiorigioni, la discuţie participând şi Laurenţiu Ciobanu, secretarul CJ Caraş Severin. Ca să mobilizeze lumea să îl voteze pe Iohannis, cei doi îi amenințau pe primarii care au plecat la PSD că nu vor primi finanțare pentru proiectele lor dacă nu aduc, la alegeri un anume număr de voturi.

”Deci ideea este următoarea (…) suntem în relaţii bune cu orice Guvern vine, dar noi dăm banii pe 2015, 2016. Discuţiile au loc între voi între patru ochi. Fiecare cu primarul. (…) Vin din partea domnului preşedinte cu rugămintea de a vota Iohannis. Vom ţine cont la împărţirea banilor în 2015”, a impus Frunzăverde.”(EVZ)

Hi..hi..hi..! Tare de tot..! Si confirma ce am afirmat de mai multe ori, incepand cu ziua in care Klovnis teutonul si-a anuntat candidatura…Adica, mascariciul de la Cotroceni nu-i altceva decat produsul electoral conjunctural al trocului mizerabil si penal, facut intre mafiotii celor doua organizatii infractonale, PNL si PSD..! Sigur, mafia pesedista  nu trebuia lasata sa sa-si ..adjudece si institutia prezidentiala..! Insa nici o clipa nu mi-am facut iluzii in ceea ce-l priveste pe Iohannis. Tipul a fost si in 2009 si a ramas in continuare..jucarica electorala a mafiei transpartinice.

(Vanatorul/d.c.)

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s