Secretara si doctorul


Ce legatura are cocolosirea unui pedofil chiar de catre colegii lui politisti si demisia care i se cere lui Carmen Dan..?  Are..! Si veti vedea imediat de ce..!

Pe mine ”m-a uimt”  inversunarea cu care, brusc, ca la o singura comanda, toata lumea, a inceput sa loveasca direct si cu tot felul de mizerii in ministrul Carmen Dan, desi pana mai deunazi, adica pana la decizia ei de a cere demisiile unor sefi de Politie, cam n-o baga nimeni in seama decat cu ironii legate de greselile de exprimare (cine nu le face niciodata?), de legaturile ei cu Dragnea, etc.

Stiind ca asttfel de..tsunami mediatice unidirectionate impotriva cuiva nu apar din senin, m-am intrebat ce..greseala a facut ministru Carmen Dan de s-au apucati toti, din toate directiile, sa-i dea la geoale..?

Nu am fost, nu sunt si nici nu voi fir vreodata  un fan al vreunui ministru PSD, insa referitor la ea, observasem ca, desi nu facuse  cine stie ce mare branza ca ministru, macar fusese mult mai..echilibrata, mai decenta in comportament, declaratii si afirmatii decat colegii ei din guvern, chit ca lucrase inainte ca simpla secretara la o scoala si, cum – necum, ajunsese om de incredere al lui Dragnea.

Ei bine, dincolo de faptul ca postul o pleaseaza pe Carmen Dan in punctul unde se intersecteaza intersele sustinatorilor lui Dragnea si celor ai lui Tudose (care-si fac jocurile mizerabile de  putere  pe spinarea lui Carmen Dan si a Institutiei pe care Carmen Dan o conduce ca ministru), greseala ei a fost ca, cerand demisiile unor sefi de politie a deranjat afacerile Sistemului politico-juridico-sereisto-mafiot, Sistem care are de vreo 3 ani..monopol pe toate numirile in functii importante in statul roman, dar si pe toate demiterile. Cum sa se apuce ea, o biata secretara de scoala, sa incerce sa primeneasca conducerea Politiei (si deci activitatea acesteia), Politie care, daca te uiti la averile sefilor ei de dinainte si actuali e clar ca e a fost si e condusa de o gasca de mafioti cu epoleti, care mafioti cu epoleti pazesc interesele altor gasti de mafioti, din politica si din alte domenii unde se învart bani si se traficheaza inflenta…

Oricum,  cine minte si cine nu, a reiesit din declatiile oferite presei in seara asta de catre Carmen Dan. Tudose, ajuns ”pe cai mari” cu sprijinul Sistemului (nu-i deloc intamplator ca lucrarea de doctorat i-a fost ”supervizata” si laudata de chiar Florian Coldea si Liviu Maior, decidentii supremi la vremea respectiva atat in SRI cat si in Sistem), e un gargaragiu tupeist si un minicinos ordinar..!

(Vanatorul/d.c.)

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s