”Sistemul” (Statul paralel)


”Sistemul” (Statul paralel) e o retea multi-infractionala in care indivizii aflati in pozitii inalte in Politica, Justitie, Servicii, Politie, Armata, Mass Media, dezvolta intre ei relatii de tip mafiot avand ca interese de capatai perpetuarea privilegiilor pe care le au ei, familia si ”oamenii de incredere”, dar si inavutirea.
In cadrul reuniunilor Sistemului membrii acestuia planuiesc si iau decizii ”subterane”, paralele cu cele pe care aceiasi membri ai Sistemului le anunta/promoveaza oficial si institutional, din functiile pe care le ocupa.

Sistemul se regenereaza perpetuu, in sensul ca daca unul din ..capi pica, locul lui in retea e luat imediat de catre altcineva, de rang oarecum inferior pana atunci.
Sistemul functioaneaza in toate statele in care, din punct de vedere constitutional, puterile in stat sunt separate si se ..controleaza reciproc.
In statele bogate si cu traditie democratica, Sistemul e ..invizibil pentru ca are destula practica si stiinta pentru a lasa nefalsificat statul de drept (care, in caz de ”accident”, le garanteaza/protejeaza si membrilor Sistemului drepturile si libertatile), si a se tine departe de scandaluri si de ochii presei pe care nu o are sub control..!

In Romania insa, in ultimii 3 ani, din cauza ca trece prin..”framânatari interne” si lupte ”fraticide” , Sistemul a falsificat grosolan statul de drept , ”operând” in cadrul loviturilor pe care diferite ”fractiuni” si le aplica reciproc, intr-o sfidare totala a drepturilor si libertatilor constitutionale si universale ale indivizilor care au incercat sa-i devoaleze existenta, legaturile mafiote, practica subterana, dorinta de a controla si stapani absolut tot.
Membrii Sistemului din Romania nu s-au multumit numai cu privilegiile si felia de putere pe care o detineau in mod..oficial. Au vrut TOATA puterea si TOT controlul asupra a TOT ce misca si produce legi si bani in Romania, iar pentru asta politicieni si procurori, judecatori si afaceristi, sefi de servicii si mafioti notorii se intalneau pin vilele SRI, prin casele sau pe la podgoriile politcienilor si afeceristilor mafioti pentru a decide in mod mafiot pe cine ”executa” si pe cine nu..! Pentru asta, mai devreme sau mai tarziu , tot decidentii retelei vor fi adusi in fata Justitiei pe care au vrut s-o controleze prin intermediul lui Kovesi si Coldea.

In Romania, cele doua tabere politico-mafiote nu au decat doua ..deziderate mari si late:

A. Mafia PSD (sprijinita de de Av. Poporului, CC si cele mai..vizionate televiziuni de stiri) ”se da de ceasul mortii” sa se pastreze la legiferare si guvernare si sa-i ”optimizeze” sansele candidatului său la urmatoarele alegeri prezidentiale, incercand totodata sa convinga populatia (in special bugetarii si pensionarii) ca mafia penelista a lui Iohannis si cea juridica condusa a cu mana de fier de catre Kovesi vând tara strainilor si impiedica PSD-ul sa legifereze si sa guverneze intru interesul si bunastarea romanilor;

B. Mafia penelista si cea juridico-sereista, care l-au plantat pe Iohannis la Cotroceni, sustinute de un post de televiziune de stiri si de un numar destul de important de publicisti si trompeti digitali pe net, ”se dau ceasul mortii sa alunge mafia pesedista de la butoanele legiferarii, guvernarii si ale impartirii cascavalui bugetar, incercand totodata sa-i asigure marionetei lor de la Cotroceni inca un mandat de presedinte figurant, decorativ, ”ornament constitutional”..!

In acesta lupta interna meschina, in care toata lumea minte si manipuleaza pe toata lumea, sunt concentrate fortele politice si institutionale romanesti, precum si ..deziderate lor, ”proiectele lor de tara”.
In tot acest timp in care populatia Romaniei e in buna parte ori groggy ori zombi de la cata manipulare, minciuna si ”intoxicare” a fost supusa in ultimii 3 ani de catre propagandistii celor 2 mafii, in UE se iau decizii importante si se petrec schimbari rapide, fara ca Romania sa fie..” pe faza”, constant si ..intens interesata, documentata si reprezentata in ..timp util, fara ca interesele nationale sa-i fie aparate/promovate..convingator si..energic la cele mai inalte niveluri de pregatire, ”vigoare diplomatica” si profesionalism. Este si motivul pentru care Romania se indreapta in stil iohannist, adica ”somnambula” si ”pas cu pas”, catre statutul de ”ultima gaina” a UE..!

(Vanatorul/d.c.)

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s