Strategia unui..fals


Am tras cu ochiu’ prin..noua strategie de aparare, pe care..Iohannis a propus-o parlamentului spre vot si adoptare. Daca parlamentarii vor adopta prin vot acesta „strategie” , vom asista la un nou troc politic mizerabil, prin care, pretextandu-se siguranta nationala, se continua procesul falsificarii statului de drept intr-un total dispret fata de Constitutia in vigoare..
Nu-l pot suspecta pe Iohannis ca l-ar duce mintea lui inceata la o astfel de smecherie. Documentul programatic respectiv e rodul imaginatiei Camarilei de politruci aflata in spatele mazetei de la Cotroceni. Prin acest proeict de..strategie, care sfideaza pur si simplu Constitutia Romaniei, se incearca o dictatura mascata a institutiei prezidentiale (a camarilei politrucilor si traseistilor, care-l ..”consiliaza” pe actualul figurant de la Cotroceni)

”Strategia reflecta necesitatea promovarii unui concept de securitate nationala extinsa… care vizeaza interesele care converg spre asigurarea securitatii nationale, manifestate în urmatoarele domenii: aparare […], ordine publica, activitatea de informatii, contrainformatii si de securitate, educatie, sanatate, economic, energetic, financiar, mediu, infrastructuri critice”

Pe scurt, se transfera Presedintelui imputerniciri, prerogative, cu ajutorul carora Camarila condusa de Dan Mihalache poate controla, poate impune restrictii, poate decide aproape orice in aproape oricare domeniu a societatii, pretinzand ca o face in numele ..asigurarii securitatii nationale..! Principiul echilibrului puterilor in stat si a controlului lor reciproc, deci principiul care sta la baza oricarui stat de drept si a Constitutiei care-l consfinteste, este calcat in picioare tocmai de catre doua institutii care ar trebui sa vegheze la respectarea lui: Parlamentul si Institutia Prezidentiala.
De aici si pana la restrictionarea sau chiar anularea unor drepturi si libertati pe motiv ca asa ar cere..securitatea nationala (dreptul la exprimare, la adunare (mitinguri), presa libera, deplasare, etc) e doar o problema de timp.

Fratilor, nu va lasati pacaliti..! Asaltul impotriva statului de drept, falsificarea acestuia a inceput in vara lui 2012, initiatorii fiind aceleasi partide (PSD+PNL) si aceiasi politiceni care AZI,  in ACEST MOMENT, au ajuns sa ocupe functiile cele mai importante in statul roman. Presidentie, Legislativ (Parlament), Administratia centrala (Guvern) si locala (Consilii Judetene, primarii , etc).
Institutiile care li s-au opus si continua s-o faca din ce in ce mai..timid , adica DNA, DIICOT, Curtea Constituionala, ICCJ, ANI, sunt lovite, sabotate, slabite, intimidate de catre acesti falsificatori ai statului de drept, zi de zi, ceas de ceas, clipa de clipa..! Iar Avocatul Poporului si Procurorul General nu-s decat niste slugoi obiedienti ai acestor nenorociti..!
Daca voi nu veti fi in stare sa va aparati democratia, drepturile si libertatile, daca va veti mai lasa pacaliti cu aceeasi usurinta ca si pana acum, nu veti mai avea dreptul moral sa cereti ajutor de la nimeni, atunci cand veti deveni doar niste..cifre satistice ale saraciei si umilintei..!

(Vanatorul/d.c.)

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s