Voluptatea denigrarii patriei


Priviti la marioneta multinationalelor si a gruparilor de interse antiromanesti de afara, Iohannis, precum si la randasii mediatici care-l slugaresc ca pe Ceausescu..!
Ori au cu totii probleme la mansarda, ori consilierii mafiei iohanist-sereiste fac misto din ei..! Altminteri nu se poate explica cum timp de aproape 4 ani, zi de zi, toti au ca discurs una si aceeasi placa stricata..”anti-coruptia”..! De parca pe prapaditul de votant roman sau pe sclifositul de cetatean vest-european numai asta i-ar interesa..!
In plus, pe unde merg in UE , precum si in textele trimise si platite pentru a fi publicate in presa straina, toti acesti meschini manipulatori si josnici tradatori ai interselor nationale o tin numai in jigodisme anti-romanesti gen ”Romania e cea mai corupta tara din lume”, ”Romania merita sanctiuni din partea UE”, ”Romania nu trebuie sa intre in Schengen”, ”Romania nu are ce cauta la presedintia rotativa a Consiliului UE”, ”Economia Romaniei e aproape de colaps” etc..! De parca toata gargaristica asta a lor antinationala i-ar face rau lui Dragnea si mafiotilor lui pesedisti (pe astia chiar ii doare taman la bascheti), nu Romaniei si romanilor..!

Toti acesti netrebnici care exagereaza cu buna stiinta si numai in sens negativ realitatile României, cersind totodata si bunavointa lobby-stilor corupti din staff-ul UE, nu tin cont de un lucru deosebit de important: indiferent cat de pozitiva ar fi pe viitor evolutia Romaniei, imaginea de tara va ramane pentru o lunga perioada de timp cea pe care o zugravesc ei, jigodiile propagandistice antiromanesti, nenorociti care, pretextând că luptă impotriva mafiei pesediste si a coruptiei, isi bat joc de interesele nationale doar pentru a primi de la diferite grupari de interese politico-financiare-mafiote antinationale de-afara si din tara sustinere politica sau  argintii lui Iuda (sau si, una si alta)..! Nicio tara din UE, si nici macar din intreaga lume, nu se auto-denigreaza sistematic si cu o voluptate de-a dreptul bolnava, asa cum face Romania prin intermediul politicienilor ei gen Iohannis &Co, impostori care care odata ajunsi in cele mai importante functii in stat, impreuna cu cei pe care-i mentin sau ii numesc in fruntea unor institutii, infing vârtos limbi in bocancii tuturor celor care-si doresc o Ramanie slăbita de lichelismul propriilor ei politicieni si vesnic pocnitoare din clacaie in fata pulifricilor de birocrati corupti de la Bruxelles..!

Acesti nemernici, lichele cu cetatenie romana care-si denigreaza propria tara trădând interesele propriului popor doar pentru a fi mângâiati pe cap de străini ”binevoitori” , sau pentru a-si primi argintii pentru lichelismul lor fara scrupule, au fost, sunt si vor mereu cei mai mari dusmani ai tarii..! Pentru ca, asa cum spunea si O. Goga cu mai mult de 100 de ani in urma, datorita lor am ajuns „Tara de secaturi, tara minora, cazuta rusinos la examenul de capacitate în fata Europei… Aici ne-au adus (in doar 4 ani-n.m.) politicienii ordinari (Ponta, Dragnea, Tariceanu, Iohannis-n.m.) , hotii improvizati astazi în moralisti (Iohannis, Dragnea, Ludovic Orban, Vasile Blaga si propagandistii lor -n.m.) ministrii (pesedisti si penelisti-n.m.) care s-au vândut o viata întreaga, deputatii contrabandisti (penelisti, pesedisti, udemeristi, etc -n.m)… Nu ne prabusim nici de numarul dusmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricosatoare de meningita morala (lichelism de masa-n.m.)”.

(Vanatorul/d.c)

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s