Mazarea din Madagascar


Apropo de plecarea (fuga) lui Mazare in Madagascar. Cica are cateva joburi de oferit. La proprietatea lui de-acolo.

Postul de paznic il ofera papagalului sef de la parchetul general. Cel de bucatareasa lui Luluța Eroinuța. Iar cel de fata-n casa (un fel de menajera) i-l ofera lui Iohannis..!:)

Fi-v-ar de rasul lumii sa va fie ”independenta Justitiei” si ”lupta anti-coruptie”. Ghita a fugit (si inca face afaceri cu statul), Mazare a fugit fara sa returneze un leu din sutele de milioane furate, Voiculescu aa facut un pic de puscarie (”la oha”) ca in statiune si imediat pus in libertate, fara sa returneze mici el  statului cele 65 de milioane de euro, prejudiciul adus statului. Hrebenciucii, Adamii, Fenechii ..bien mersi, etc. Ca astia habar nu aveti cat de multi sunt.

Fi-v-ar de rasul lumii sa va fie Justitia si circul cu ”lupta anti-coruptie”, dar si ”eroii” acestora , in a caror integritate (cinste, corectitudine, onestitate) mai cred doar fazanii, papagalii si gugustiucii..!
Presa acoperitilor lui Luluța si Coldea arunca din cand in cand fumigenele de serviciu (cel mai des, cu facaturile de dosare ale lui Basescu, ale lui frate-su si-ale lui fiica-sa, ale lui Udrea si Bica) pentru fraierii usor de dus cu presul si cu gargara ”luptei anti-coruptei”, iar in spatele perdelelor de fum mediatice mafiotii din politica (si nu numai din politica, vezi Pescariu, etc) isi dosesc averile, sunt AJUTATI sa fuga, sunt achitati, sau pur si simplu fraternizeaza cu mafiotii din tribunale si parchete..!
Pe mine char ma pufneste rasul de cate ori aud despre ”independenta Justitiei” si despre ”lupta anticoruptie” a Costiniilor, Evilor, Portocalilor si alte zdrente de judecatori si jprocurori aflati sub fie sub directa indrumare a lui Lulua Eroinuța si Coldea , fie sub competenta santajare a amândurora..!

(Vanatorul/d.c.)

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s