Iohannis are mana buna.


Recent, am aflat si eu din presa ca Augustin Lazar (”Gusti” pentru prietenii mai vechi si tovarăsii ”de drum” ), numit in functia de Procuror General de catre Iohannis, e de fapt un procuror ceausist, caruia, pe langa alte ticalosii cu care era musai sa serveasca Patria, Securitatea si PCR pe vremea aia, ii facea placere sa tina in puscarie cat mai mult timp pe cei care s-au opus criminalului regim comunist..! Ca sa vada Securitatea si Partidul cat de devotat e el, procurorul Augustin Lazar, regimului comunist, si cu cat elan tovarasesc lupta el cu ”dusmanii poporului”.

Nu m-a mirat..! Iohannis are mana buna atunci cand vine vorba de numiri in functii. Turnatori la securitate pe la TVR sau procurori ceausisti (comunisti ”trup si suflet”) in functia de Procuror General, nici nu conteaza..! Conteaza..relatiile dintre ei..! Relatiile securistico-comuniste care au trecut cu brio hopul Revolutiei din dec. 1989, la fel cum au trecut si turnatorii, procurorii ceausisti sau securistii ”acoperiti”, cu totii deveniti ”capitalisti si democrati”, demnitari, primari, ministri, parlamentari, si chiar presedinti ai ”lucrului bine facut”. Bugetari care au mafiotizat administratiile locale, regiile autonome si societatile de stat ..! Bugetari care au mafiotizat insusi statul si institutile acestuia..! Ei, dar si odraslele lor, desigur..!

Relatiile securistice, prieteniile si ”cunostintele” dobandite in buna parte inca de pe vremea lui Ceausescu (cand erau doar niste pulifrici mai mici in Sistem, dar cu..”potential” si avizi de bani si putere) ii fac sa-si acopere azi unii altora trecutul ticalos, de lichele securistico-comuniste parvenite, ii fac sa-si tina si hangul , dar si spatele..! Relatii de ”famiglia”, pur mafiote..! Bani, putere, privilegii..! Asta e tot ce-i interesaza si-i..animă inainte de alegeri sau inainte de numiri in functii.. Netrebnicii..! Tocmai ei si slugoii lor mediatici dau lectii de moralitate sau integritate, perorând cu un tupeu tipic ”acoperitilor” scoliti de Securitatea lui Ceausescu despre democratie, libertate, justitie,  dreptate, adevar ..!

”Tara de secaturi, tara minora, cazuta rusinos la examenul de capacitate în fata Europei… Aici ne-au adus (in doar 4 ani -n.m.) politicienii ordinari (Ponta, Dragnea, Tariceanu-n.m.) , hotii improvizati astazi în moralisti (Iohannis, Ludovic Orban, Vasile Blaga-n.m.) ministrii (pesedisti si penelisti-n.m.) care s-au vândut o viata întreaga, deputatii contrabandisti (penelisti, pesedisti, udemeristi, etc -n.m)… Nu ne prabusim nici de numarul dusmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricosatoare de meningita morala (lichelism de masa-n.m.)” (O.Goga)

(Vanatorul/d.c.)

2 răspunsuri la Iohannis are mana buna.

 1. Mandy zice:

  Ca mafia securisto-lulutan-coldista este foarte eficienta o demonstreaza si scoaterea rapida a zeitei de sub control judiciar: prevederea care, aberant, le interzice procurorilor SIIJ să participe la ședințele de judecată ale propriilor dosare nu exista in forma inițială a legii 207/20.08.2018.
  Aceasta, asa cum demonstreaza economistul Dan Diaconu, ar trebui ștearsă de drept din lege întrucât n-a fost discutată și nici votată. O situatie grava care ar trebui să se lase cu ani grei de pușcărie pentru cei care o creeaza, dar care la noi a intrat în normalitate: prevederea a apărut adăugată la „formă adoptată”, după ce se votase altceva..!

  Kovesi a venit deci al tribunal, ca nicaieri in lume, nu doar cu propriul avocat, ci si cu propriul procurur Georgina Bodoroncea, (aflata in subordinea procurului general.. Augustin Lazar), si care a scris o carte impreuna cu… insasi doamna judecator Francisca Vasile…
  S-au folosit de o prevedere care nici măcar nu-și are locul in lege, dar pe care judecătoarea sistemului o știa, venise cu ea „de-acasă”..! Iata inca o devoalare a ceea ce Dumbrava numea „campul tactic”, si cum functioneaza „culoarul” la capatul caruia te asteapta o condamnare sau o achitare indiferent de probele din dosar..!

  Apreciază

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s