Academia impostorilor, plagiatorilor si penalilor


Am aflat de curand ca si presedintele (neales dar in..exercitiu) al Romaniei Dan Mihalache, primeste  pe viata, deocamdata nu bulau ci suma de 2.700 lei pe luna, de la ..masoneria serpariei de interese mafiotice transpartinice cu epoleti ascunsi vederii, fondata in 2012 de catre cumatrul Gabriel Oprea si legalizata si bugetata in 2013 de catre celalalt cumatru celebru, Victor Ponta (prin HG nr. 1122/2013).

Caravasazicatelea, doi cumatri, ambii penali si plagiatori de..rasunet mondial, au pus de-o ”academie” pentru ca tot politrucul, plagiatorul, impostorul, traseistul, etc, sa aiba si el un titlul academic, sa-si faca rost de-un doctorat mânărit si, in plus, sa mai  primeasca si 2700 de lei lunar si pana la moarte, bani jefuiti pe fata si ”legal” bugetului de stat, adica noua, tuturor romanilor.

Faptul ca serparia asta de mafioti se afla nu numai sub ”coordonarea” SRI, MAI si MapN ci chiar si in cladirea Colegiului National de Aparare din subordinea MApN (sediul ”Academiei” aflandu-se in municipiul Bucureşti, şos. Panduri nr. 68-72, adica exact la aceeasi adresa la care se afla si Colegiului National de Aparare din subordinea MApN), spune multe si despre ”membrii ei academicieni” dar si despre ”preocuparile lor stiintifice”.

Pe langa Gabriel Oprea ii gasim printre ”membrii fondatori” si pe actualul vicepremier Vasile Dâncu, fostul director SRI George Maior si ”espertul” in manarii legislative Nicolicea. In prezent ”academia” este condusă (dupa cate stiu eu) de fostul ministru PSD al Educației si Invatamantului, Remus Pricopie. Oricum, seriozitate acestei ”academii” a fost subliniata si de catre președintele Klaus Iohannis Intiul, care a afirmat despre ea ca: „face din țara noastră un actor în dezbaterea globale de securitate”. Iata un crarmpei din discursul tinut (silabisit din fituica bagata in buzunaru-i de catre Dan Mihalache) de catre imperialul Klaus Werner Iohanis supranumit ”Nedumericiul”, in fata onorabililor membrilor mafioti, impostori, penali, plagatori, etc ai acestei ”academii-serparii”, la data de 27 august 2015: „”Într-o lume fără granițe, în care securitatea internă şi cea externă nu mai pot fi disociate, iar provocările sunt tot mai complexe, rolul și contribuția dumneavoastră devin esențiale”. Curat „esentiale”, sa traiti..!

Lista cu cinstitii si respectabilii membrii (atati cati au putut fi identificati pana acum) ai secretoasei ”academii” infiintate de catre cei 2 cumatri (Oprea si Ponta): Mircea Duşa (ministrul Apărării), Ionel Valentin Vlad (preşedintele Academiei Romane), Gabriel Oprea (vicepremier), George Maior (ambasador în SUA), Sorin Câmpeanu (ministrul Educaţiei), Robert Cazanciuc (ministrul Justiţiei), Teodor Frunzeti (rector UNAp), Valeriu Nicut (secretar de stat MApN şi cumnatul lui Oprea), Neculai Onţanu (primarul Sectorului 2, UNPR), Alexandru Cumpănaşu (AID), Mihnea Costoiu (rector Politehnica), Vasile Ozunu Mihail (preşedinte Colegiul Naţional de Apărare), Gheorghe Popă (rector Academia de Poliţie), Gabriel Moisescu (rector UNAp), Ilie Botoş (secretar de stat MAI), Raed Arafat (secretar de stat MAI), Eugen Nicolicea (UNPR), Vasile Dâncu (director IRES), Petre Tobă (şeful IGPR), Gelu Diaconu (şeful ANAF), Gheorghe Muscalu (membru CSM), Bogdan Stan (preşedinte Agenţia Naţională de Integritate), Nicolae Iancu (rectorul ANI a SRI) şi Marius Iacob (adjunct al procurorului-sef al DNA), Eduard Hellvig actual sef SRI.

(Vanatorul/d.c.)

Lasa un raspuns