Idiocratia din Romania


(Motto: „E dificil să eliberezi proştii de lanţurile pe care le venerează” -Voltaire)

Alegeri parlamentare

ln lunile de dinainte de 6 decembrie 2020, agentul electoral penelist Klaus Iohannis si restul propagandistilor mafiotilor, escrocilor si cozilor de topor care-si spun ”liberali” isi trambitau cu ajutorul unor sondaje măsaluite grosolan (mai ales in presa jigodist-iohannist-securistica) victoria epocala ce va să vina la alegerile parlamentare, asigurandu-i pe toti..babuinizatii propagandei lor tampe, ca vor obtine un succes zdrobitor la urne, drept pentru care politrucul maoist si escrocul imobiliar cu 17 dosare penale, Klaus Iohannis, ar fi urmat sa aiba pe langa gasca de escroci si impostori habarnisti careia ii zice ”guvernul meu” si un ”parlament al meu”, in care cocalarii holerei galbene ar fi ocupat peste 50% din fotoliile de senatori si deputati, in timp ce cocalarii ciumei rosii si-ar fi facut cu totii harakiri de ciuda..!
Aceste alegeri vor ramâne in istorie datorita faptului ca apelurile de politruc maoist si mai ales prestatia propagandistica bolsevico-nazist-neosecuristică a agentului electoral liberal Klaus Iohannis i-a scarbit intr-atat de tare pe romani, incat acestia i-au intors dosul ”in masă”. Absenteism mai mare ca niciodata..!
Asa se face ca au venit la urne sa-i voteze pe cocalarii si escrocii holerei galbene (toti niste mincinosi si derbedei politici carora impostorul si escrocul imobiliar cu ”cap de neamț” si 17 dosare penale de la Cotroceni le zice tandru ”partidul meu”) doar aprox. 1 milion si jumate, din circa 19 milioane si un pic de cetateni romani inscrisi in Registrul electoral.

Rezultate alegeri parlamentare

Doar 7, 89% din cetatenii romani cu drept de vot i-au votat pe Iohannis si partidul lui de cocalari politici..! Nici macar nu pot spune ca i-au votat un roman..intreg, din 10, ci doar 0,789% dintr-un roman:)) ”Legitimitate” si ”Reprezentativitate” de..râsul lumii..!
Chiar sunt curios sa vad in numele carui ”popor” vor mai pretinde ca vorbesc Iohannis, Orban si restul impostorilor, cozilor de topor, mafiotilor, escrocilor si mincinosilor tupeisti care-si zic in bataie de joc ”liberali”, ”partid national” si ”salvatori ai natiunii”..!
Nici raportat doar la numarul celor care au fost la urne Iohannis si cocalarimea galbena nu stau prea..stralucit..! Cam 1 din 4 voturi..! Si, evident, e vorba doar de membrii cu carnet ai cocalarimii galbene, plus babuinizatii propagandei si fripturistii care depind cu diferite gainarii, smenuri si manarii de mafia liberal-iohannist-neosecuristica.
Orice om cinstit se intreaba acum unde e ”victoria liberal-iohannista cu 38-45% din voturi”, asa cum ne asigurau ca se va intampla ”acoperitii” de la ”institutitiile de sondare a opininiei publice” si alte gunoaie propagandistice limberal-iohannist-bolsevic-neosecuristice din mass media..!

Negocieri

Deci, Iohannis si cocalarimea lui galbena au luat-o in freza cat se poate de rusinos de la ”ciuma rosie”, drept pentru care s-au vazut nevoiti sa se milogeasca de USR PLUS si UDMR pentru a forma o alianță, fiind evident ca numai astfel puteau batjocori, jefui si ruina Romania in continuare, cu acelasi tupeu si ticalosie cu care o fac de un an si ceva.
Jigodismul politicianist de tip limberalo-iohannist-securistic a dat in clocot cu ocazia asta, pentru daca acum, dupa alegeri si aflarea rezulatelor lor, Iohannis impreuna cu restul derbedeilor politici, mafiotilor si cozilor de topor care-si spun ”liberali”, de dragul de a mai guverna (sifona banul public) inca vreo 4 ani), au pus de-o ”cumetrie iohannist-kelemenista” si se pupa tandri pe gingii cu grofii UDMR-lui, cu putin timp inainte de alegeri acelasi Iohannis, in aplauzele aceleasi gasti de mafioti liberali, ii acuzau pe cei de la UDMR, deci pe ”aliatii lor de nadejde” din guvernarea ce va să vina, ca vor sa dea Ardealul Ungariei cu ajutorul lui Ciolacu..!
Jigodism politicianist si la cocalarii liberali, si la grofii udemeristi, asa cum sta bine unor cozi de topor care azi se arata unii pe altii cu degetul si se acuza de tradare si de tot felul de escrocherii, si maine, daca e mai e ceva de jefuit in Romania, se strang in brate si-si jura iubire vesnica..!
Ganditi-va ca politrucii ăstia, cozi de topor si derbedeii politici lipsiti complet de scrupule, ”hiene infometate”care saliveaza lacom de pe-acuma gandindu-se la cum vor descarna ei fratește putinul ramas pe ciolanele leșului bugetului cand vor guverna impreuna, vă vor conduce (minti si jefui), pe voi si tara timp de 4 ani..!
Deci, dupa ce-au luat-o in freza la alegeri de la ”ciuma rosie”, hienele galbene s-au vazut nevoite sa negocieze si sa imparta putinul putregai ramas pe ciolanele leșului avutiei nationale cu cei de la USR si UDMR, asta dupa ce tot ele, hienele galbene, le-au descarnat in cei 30 de ani de hegemonie politico-mafiota PSD+PNL..!

Rezultate negocieri

La negocieri, Iohannis si Orban iar au luat-o in freza..! Nu le-a iesit pasienta.! N-a putut ajunge premier nici Ludovic Orban (care, sustinut de clientela mafiota a PNL, s-a propus premier pe el insusi), nici generalul Nicolae Ciuca (pe care l-ar fi vrut premier Iohannis si generalii lui scoliti in Armata ceaușista si Vechea Securitate).
Premier a ajuns Florin Cîțu, numit si ”plantat” ca atare de catre ”baietii veseli din paduri” (Noua Securitate), cu ajutorul ”dronelor” din USR PLUS ..!
Cu alte cuvinte, Florin Cîtu nu-i nici premierul lui Orban si al PNL-ului, nici premierul lui Iohannis si al generalilor acestuia.
Cîțu e premierul pe care, in ciuda lui Orban si a lui Iohannis, l-a IMPUS la negocieri USR-PLUS, refunzâdu-i sistematic si..viguros pe Orban si Ciuca..! De ce..? Veti vedea singuri in 4-5 luni..! Poate si mai devreme..!
Stie Florin Cîțu ca fara fermitatea cu care USR-PLUS i-a refuzat la negocieri pe Orban si gen. Ciuca, el n-ar fi ajuns niciodata premier..? Categoric, stie..! Altceva insa nu stie Cîțu..! Si va afla..prea tarziu pentru a se mai putea ”scoate” ..!
Imediat dupa negocierile pentru numirea premierului si impartirea ministerelor, mai precis sambata 19 dec. 2020, cocalarii limberali din teritoriu erau cat pe ce sa puna de-un zvast colectiv, plus caterinca de rigoare, cu cei de la centru..! Pe motiv de ”păpica” mai putina..! Pentru ca asa cum am spus mai sus, s-au vazut nevoiti sa imparta putinul putregai ramas pe ciolanele leșului avutiei nationale cu cei de la USR si UDMR, asta dupa ce tot ei, escrocii si derbedeii politici care-si spun in bataie de joc ”liberali” ”nationali” si ”salvatori ai natiunii”, le-au descarnat in cei 30 de ani de hegemonie politico-mafiota PSD+PNL, dar mai ales in ultimul an cand au sifonat banul public si au jefuit tot ce-au prins in mana sub pretextul luptei cu ..pandemia..!

Epilog

Minunat..! Halal stat european, condus de catre un presedinte escroc imobiliar cu 17 dosare penale ”clasate”, si un premier escroc financiar care a ”trantit” moneda nationala de doua ori..! Sa mai spuna cineva ca Romania e o ..biata democratie onesta si nu o mandră idiocratie cleptomano-mitomano-neosecuristica..!
Toate bune si..haioase, doar ca postacii proapagandei mafiei liberale (cei mai netezi si mai ofticosi din galaxie) sunt in prezent mai ..degringoladizati si mai panicati ca niciodata..!
Bietii de ei, mai deunazi pupau ..”otova” dosurile galbene, acum insa nu mai stiu daca trebuie sa le pupe numai pe cele din gasca cocalarilor lui Ludovic Orban, pe cele din banda gainarilor ”acoperiti” a lui Florin Cîțu, sau pe cele din șleahta generalilor , securistilor batrani si escrocilor imobiliari cu..’jde dosare penale ”clasate” a lui Klovnis Iohannis..!
Carevasazicatelea, prin urmarea si-asa deci, care cum ar veni treaba, postacii pupatori de dosuri galbene se afla intr-o cumplita dilema, asa cum spune si titlul manelei din acest videoclip:https://www.youtube.com/watch?v=8WYHDfJDPDc&list=RD8WYHDfJDPDc&start_radio=1&ab_channel=NellyVEVO
Chestia nasola e ca tocmai liderii holerei galbene ii..degringoladizeaza cel mai crunt pe bietii lor postaci..! Asta apropo si de faza cu cocalarii limberali din teritoriu care erau cat pe ce sa puna de-un zvast colectiv, plus caterinca de rigoare, cu cei de la centru, pe motiv de ”păpică putina”, dupa impartitul ciolanelor cu UDMR si USR..! ”Austeritate” liberala 100%. Sa nu mai poti baga mana pana la ureche si sa iei cat vrei, e dureros..!
In asemenea conditii ingrozitoare, e clar nici nu prea mai conteaza din care gasca de cocalari e dosul pe care il vor pupa in viitor postacii galbeni, pentru ca vor trebui sa se multumeasca in continuare tot cu eugenii si seminte de floarea soarelui..!
Si ei, care trageau nadejde ca vor fi trecuti pe napolitane nemțesti si pungi cu alune franțuzesti, dupa alegerile astea..!
Brrr..! De piatra sa fii si tot iti vine sa-i compatimesti când vezi ca degeaba au pupat dosuri de cocalari galbeni pana au facut beșici la buze, si risca sa dea si-n diabet de la atatea eugenii băstinoase cate au bobinat pana acum..
Dar deh, cocalarii galbeni tot cocalari..! ”Austeri” rau ..!:))

(Vanatorul/d.c.)

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s