Martori si Victime


”Modelul” de lupta anticoruptie DNA+Kovesi+Coldea+Iohannis a ..sucombat la doar 3 ani de la debutul abuzurilor si manariilor lui mafiot-gestapoviste..!

”Pestii mari” (majoritatea lor fiind companii straine, din tari ale caror ambasadori CORUPTI le ”tineau spatele” lui Iohnis si Kovesi), au continuat si continua sa devalizeze resursele tarii fara sa fie deranjati de gasca de procurori mafioti ai lui Kovesi decat cu dosare..”tardive” sau ”la fonfle” , intrumentate si ”probate” in asa fel incat, fie sa le ajunga din urma prescriere faptelor, fie sa primeasca decizii de achitare din partea judecatorilor, unii dintre ei mâna-n mâna cu procurorii..!

Ochii opiniei pubilce au fost ”orbiti” de circul cu ”victoriile rasunatoare” impotriva..”pestilor mici” si..nationali..! Praf in ochi..! Practic, am mai spus-o si-am s-o mai spun, in timpul regimului Kovesi-Coldea-Iohannis am fost MARTORII (SI VICTIMELE) UNUI FALS MEDIATIC bine ”instrumentat si orchestrat”..! Pe de-o parte divizia ”Manipulare si Mistificare” sereist-luluțan-iohannista ne vorbea de extraordinarele rezultate obtinute impotriva coruptiei de catre ”eroii” Coldea si Luluța, iar in realitate numarul marilor corupti scapati de puscarie, precum si valoarea prejudicilor ramase nerecuperate, erau si sunt in crestere..!

Oricum, falsul care ne-a invrajbit , gargaristica cu ”Romania=stat de drept functional bazat pe un act de justitie corect, strict legal si constitutional” nu va mai dura mult timp..! Deja buboiul s-a spart, omerta nu mai functioneaza cum trebuie, si aflam zilnic despre manariile juridice, protocoale secrete si implicarile in lovituri politico-mafiote ale unora de alde Coldea sau Luluța, credibilitatea in aplicarea corecta a metodologiei juridice de catre procurori, si in general credibilitatea actului de justitie, fiind in prabusire libera..!

(Vanatorul/d.c.)

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s